Ovan možda ponekad djeluje nedostupan, pa čak i hladan, ali NEMA OSOBE na cijelom svijetu KOJA IMA TOPLIJE SRCE i DUŠU i koja  voli NAJJAČE na svijetu!

Ovan možda ponekad djeluje nedostupan, pa čak i hladan, ali NEMA OSOBE na cijelom svijetu KOJA IMA TOPLIJE SRCE i DUŠU i koja voli NAJJAČE na svijetu!

21 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan živi za ljubav. On više od svega želi imati pravu osobu pokraj sebe i biti voljen. Ovna kroz život vodi ljubav i ona mu daje najviše snage za sve. On nikada ne odustaje od ničega i  sve što zamisli, Ovan i ostvari.

Ovan kaže da se voli čak i  namučiti za nešto do čega mu je stalo, jer tada zna da je uspio u nečemu što nije bilo ni malo jednostavno. On je osoba koja će biti odana i vjerna kao nitko drugi. Jako pazi na svoje bližnje i ne dozvoljava da se netko osjeća zapostavljenim u bilo kojem trenutku.

Kao što silno može voljeti, tako se isto silno može i boriti za neku osobu. On uvijek učini prvi korak i pokaže joj svoje emocije kako bi ta osoba shvatila da on nešto osjeća prema njoj. On je osoba koja je primjer svima. On će vas voljeti, biti vam vjeran i odan, pomoći vam kada god to može.

Ako se sa njim pokušate igrati tj. manipulirati, onda će vam on pokazati koja su pravila igre, a ta pravila vam se neće svidjeti niti malo. Najviše ga razlikuju od ostalih njegove osobine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On je poštena osoba koja nikada nikome ne bi naudila. Vjeran je i odan. Uvijek pazi da sve bude po protokolu kojega se svi moraju držati i skoro nikada na ništa ne zaboravi. On je pravi primjer prave osobe, zato je i uzor mnogima koji su oko njega. Ovan je osoba koja će…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2