Nekome dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI, ali zato će OVI znaci uživati u ČARIMA LJUBAVI i to kad se najmanje tome nadaju!

OVAN

Potajno uživate u šoku, iako to zapravo ne biste priznali. Ipak, povoljno planetarno poravnanje moglo bi vam donijeti još veće iznenađenje nego što ste očekivali. Susret s nekim tko samo izgleda normalno, a zapravo ima vrlo jedinstven pristup životu mogao bi revolucionirati vaš ljubavni život. Iako im možda nećete dati do znanja koliko ste impresionirani, potajno ste poraženi.

 

 

BIK

Energija je odlična za sve vaše romantične pothvate. Ako idete na spoj, onda bi to trebalo biti prekrasno iskustvo, jer ćete oboje željeti učiniti da se jedno drugom osjećate jako dobro. Ako se prvi put susrećete s ovom osobom, očekujte divne razgovore koji će biti ispunjeni iskrenom toplinom – oboje ćete se dobro nasmijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne brinite da bi vas mogla čekati dosadna večer kad večeras izađete, jer to jednostavno nije moguće s trenutnim planetarnim tranzitom. Ako se namjeravate susresti s novim partnerom za izlaske, budite spremni na prekrasan provod. Možda neće odgovarati onome što biste inače smatrali uspješnim izletom, ali učinit će da se osjećate jako dobro.

 

 

RAK

Sadašnja kozmička atmosfera može ukazivati ​​na to da vam je dosta privlačenja iste vrste odnosa i da tražite nešto sasvim drugačije. Bljesak uvida omogućuje vam da shvatite da ste se dosljedno držali jednog određenog tipa osobe, umjesto da vidite potencijal u drugim tipovima. Potrudite se potražiti one s drugačijim interesima od vaših.

 

 

LAV

Možete hrabro krenuti na svoj najnoviji romantični susret osjećajući jako dobro. Planetarna usklađenost znači da imate izvrsnu priliku da izvršite veliki utjecaj koji zasigurno neće biti izgubljen na vašu najnoviju ljubav. Vaše je samopouzdanje visoko, a sve što trebate su neke fascinantne teme za razgovor i nekoliko ukusnih šala kako bi dan bio zaista potpun.

 

 

DJEVICA

Trenutna nebeska atmosfera može vas potaknuti da učinite nešto malo nekonvencionalnije. Ako želite iskoristiti trenutnu kozmičku klimu, onda biste čak mogli planirati biti drugačiji. Pokušajte nositi drugačiju odjeću, izlaziti na različita mjesta i uključiti se u aktivnosti koje nikada prije niste pokušali. Rezultat će biti fascinantan dan, a možda i vrlo zanimljiv sastanak.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome dolaze TEŠKI LJUBAVNI DANI, ali zato će OVI znaci uživati u ČARIMA LJUBAVI i to kad se najmanje tome nadaju!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top