LJUBAVNI HOROSKOP za 22. februar: Nekoga će progoniti prošlost, gorka iskustva i prošla afera – OPREZ!

OVAN

Vrlo ćete jasno razumjeti što želite i očekujete od svoje veze. Također možete shvatiti da se vaši ciljevi ne podudaraju s ciljevima vašeg partnera. Međutim, prije nego što poduzmete bilo kakav drastičan korak, pokušajte to riješiti dijalogom. Vaše uvjerljive moći su sada na vrhuncu. Stoga ih dobro iskoristite.

 

BIK

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

RAK

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

LAV

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati kako bi vas iznenadila ili bi mogla zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

 

DJEVICA

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će im se takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez shvaćanja ćete se uskoro možda romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. februar: Nekoga će progoniti prošlost, gorka iskustva i prošla afera – OPREZ!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top