LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će sresti osobu koja će im PROMIJENITI ŽIVOT – jednima na poslovnom planu, drugima na ljubavnom!

OVAN

Problemi vezani uz romansu bi mogli biti veliki dio slike. Vaga bi se mogla okrenuti na bilo koji način u smislu vašeg uspjeha u ovoj igri. Odluka je na vama. Vjerojatno vam je bolje da stvari budu lagane i zabavne. Otkrijte opseg svojih strastvenih i snažnih emocija drugog dana.

 

 

BIK

Ljubavne stvari vam idu u prilog. Trebali biste se pripremiti za dane punih društvenih aktivnosti i dobrog razgovora. Vaš kreativni duh također može biti pojačan. Ne možete pogriješiti ako odaberete pravi artikl u dućanu s odjećom. Vaš ukus za elegantno je besprijekoran, stoga se slobodno prepustite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete se usredotočiti na romantiku, ali moguće je da imate problema s pronalaženjem načina da izrazite svoje osjećaje. Postoji moć koja utječe na scenu, a strasti svakako ne nedostaje. Možda ćete otkriti da postoji malo površnosti u situaciji zbog koje je teško posvetiti se svom svojom energijom.

 

 

RAK

Kada je riječ o pitanjima vezanim uz romansu, nemojte se suzdržavati. Stvari idu u vašu korist. Ne biste trebali oklijevati djelovati snažno i samouvjereno. Pokažite drugima da mislite ozbiljno. Nemojte odustajati jer se stvari još više zagrijavaju. Ovo je znak da stvari napreduju u vašu korist i ovaj intenzitet ne biste trebali zamijeniti ni za što drugo osim za istinsku strast.

 

 

LAV

Središtu vaše moći bi moglo biti teško posvetiti se bilo čemu. Mogu se pojaviti problemi u vezi s ljubavlju i romantikom i možda ćete osjetiti potrebu da pokrenete nešto u ovom odjelu. Možda ste neodlučni kojim putem krenuti. Okreni se i izađi u društvenu arenu. Možete dopustiti da netko drugi preuzme vodstvo.

 

 

DJEVICA

Što se tiče stvari koje uključuju ljubav i romansu, ovih dana bi stvari mogle postati malo ljepljive. Možda biste željeli unaprijed naplatiti plan, dok bliski partner želi sjediti, raspravljati i rješavati stvari zajedno. Narav bi mogao rasplamsati. Bilo bi dobro da budete spremni na kompromis. Vrele glave će učiniti više štete nego koristi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će sresti osobu koja će im PROMIJENITI ŽIVOT – jednima na poslovnom planu, drugima na ljubavnom!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top