Lavu stižu VELIKI PROBLEMI, Ovnu  se BIVŠA LJUBAV želi vratiti, a KARMA će NAGRADITI OVAJ znak!

Lavu stižu VELIKI PROBLEMI, Ovnu se BIVŠA LJUBAV želi vratiti, a KARMA će NAGRADITI OVAJ znak!

21 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Bivša ljubav koja vas je ostavila i krenula svojim putem, sada vam se želi vratiti. Vaš bivši partner je shvatio da je pogriješio i želio bi vas vratiti u svoj život. Vaši osjećaji nikad nisu nestali, teško ste podnijeli prekid i uvijek ste maštali o povratku partnera u vaš život. Vas očekuje teška odluka gdje ćete morati dobro razmisliti i odvagnuti. Situacija za vas koliko god bila sjajna, jer ste uvijek željeli partnerov povratak, toliko je i teška.

Težak je bio period samoće, ali ste s vremenom naučili tako živjeti. Sada bi se sve ponovo okrenulo i živjeli biste sasvim drugačije. Povjerenje koje ste izgubili prema partneru dodatni je uteg za vas. Ni sami ne znate hoćete li opet imati povjerenja u partnera, čeka li vas opet isto. Uglavnom vas očekuje težak period u kojemu ćete morati donijeti bitnu odluku koja će itekako utjecati na vaš budući život.

 

 

BLIZANCI

Vaša požrtvovnost i upornost nemaju granica. Puno truda ste uložili u mnogo stvari, brinete se o obitelji, radite, vi ste oslonac svakoj vašoj bliskoj osobi. Nikada vam nije bilo teško podmetnuti svoja leđa i učiniti puno dobrih stvari, kako za sebe, tako i za druge. Poznati ste kao osoba koja će uvijek pomoći na bilo koji način, uvijek ste svima pri ruci u svako doba. Takav život nije lagan, ali vi ste jednostavno takvi i ne možete i ne želite se mijenjati.

To je pohvalno za vas i svojom dobrotom dajete primjer drugima. Zato vaš život pomalo ispašta zbog toga, jer za sebe teško nalazite vremena. Karma vas je odlučila nagraditi za sve što ste učinili do sada i omogućit će vam naredni period kao iz snova. Ubrzo ćete imati i puno više vremena i novaca da možete posvetiti i sebi radost u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naredni period bit će za vas iznimno sretan i veseo, opustit ćete se kao nikad u životu i lijepo odmoriti u krugu najbližih. Upravo oni će vam omogućiti odmor iz snova gdje će vam pokazati koliko vas cijene i vole. Poklon koji ćete dobiti značit će vam puno i bit ćete im vječno zahvalni na tome.

Stranice: 1 2