Lavu stižu VELIKI PROBLEMI, Ovnu  se BIVŠA LJUBAV želi vratiti, a KARMA će NAGRADITI OVAJ znak!

Lavu stižu VELIKI PROBLEMI, Ovnu se BIVŠA LJUBAV želi vratiti, a KARMA će NAGRADITI OVAJ znak!

21 veljače, 2023 0 By Admin 2

LAV

Vas očekuju brojni problemi, kako u poslu, tako i u ljubavi. Poslovni dio vašeg života već dugo vremena vas ne raduje previše. Malo toga dobroga se dogodilo na tom planu, pa polako gubite volju za poslom općenito.

Ne ide vam baš od ruke ono što morate obaviti, pa često dolazite u sukobe sa radnim kolegama. Ni budućnost neće biti puno bolja, bar ova bliža budućnost.

Novi sukobi na poslu postat će svakodnevica i morat ćete se dobro suzdržavati da ne učinite nešto što ćete zažaliti. Ni radni kolege se ne odnose prema vama kako bi trebali, pa vas to dodatno nervira.

Takvo stanje će potrajati još neko vrijeme, pa budite oprezni u ophođenju sa kolegama, a posebno sa šefovima. Ljubav vam baš i ne cvijeta. Nervoza sa posla preselila se i u kuću, pa sa partnerom jedva da komunicirate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Partneru se vaše ponašanje već dugo ne sviđa, pa su moguće i daljnje svađe. Trebali biste stati na loptu, razmisliti o sebi i onome što vam je bitno i pronaći snage da ne ostanete bez svega.

Samo o vama ovisi vaša budućnost, o vašim postupcima prema onima koji vas vole, pa dobro razmislite o tome. Sada ste vi na potezu i potrudite se da dobro postupite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2