Jarcu će jedna osoba OSVOJITI SRCE, Ribe jedna osoba silno ŽELI kraj sebe, a OVAJ ZNAK će ostvariti svoj LJUBAVNI SAN

Jarcu će jedna osoba OSVOJITI SRCE, Ribe jedna osoba silno ŽELI kraj sebe, a OVAJ ZNAK će ostvariti svoj LJUBAVNI SAN

21 veljače, 2023 0 By Admin

RIBE

Ponekad vidite i primjetite nešto što nitko ne bi, a ponekad ne primjetite i ne vidite ono što vam je servirano. U vašem životu postoji osoba koja vas želi kraj sebe, ali vi to ne vidite. Možda zato što ste zapravo prijatelji i nije vam ni na kraj pameti da vas ta osoba više ne gleda na prijateljskoj osnovi. Tako je bilo, ali više nije tako.

Ta osoba već neko vrijeme na vas ne gleda kao na prijatelja. Vi ste tu osobu kroz vaše poznanstvo osvojili i više se ne radi o prijateljstvu nego o ljubavi. Možda sada znate o kome se radi. No, ako ne znate, saznat ćete jer će vam ta osoba to dati do znanja nekim svojim postupcima direktnim i indirektnim. Ono što je sigurno je da to niste očekivali i da ćete ostati potpuno iznenađeni.

 

 

VAGA:

Ljubav vam je bitna u životu, međutim vi ne želite biti sa svakim. Dosta vam je površnih veza koje su se zasnivale na svemu, a najmanje na emocionalnoj osnovi. Te veze bi obično završavale sa dosta neuspjeha i dosta brzo. Kako brzo počnu, još brže završe. Silno želite ljubav u pravom smislu. Da volite silno i da ste ludo voljeni.

Želite osobu koja je slična vama i sa kojom ćete imati puno sličnosti, raznih ideja, istih ciljeva i planova. Nekoga sa kim ćete se razumjeti i bez riječi. Nekoga tko će znati što vam je i kada šutite. Da, to se zove još i srodna duša. Vi silno želite kraj sebe imati svoju srodnu dušu. U narednom periodu vaš život će se potpuno promijeniti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Upravo takvu ćete osobu upoznati za koju ćete već u prvim momentima osjetiti da je to vaša srodna duša. Ono što je sigurno je da će vas se život promijeniti u potpunosti, da ćete pored sebe imati osobu za koju ćete znati da je ono za čime ste tragali. Sigurno je da je jedan čaroban period pred vama koji će vam donijeti puno sreće i radosti.

Stranice: 1 2