IZABERI jedan BUKET i SAZNAJ šta te čeka do kraja mjeseca! POMIRENJE, SUSRET S PROŠLOŠĆU ili SRODNA DUŠA!

buket cvijeća

PRVI BUKET CVIJEĆA:

Ako ste izabrali prvi buket cvijeća, on vam donosi susret sa osobom iz prošlosti. Da, naravno da postoji ta jedna osoba koja vam je svakodnevno u mislima. Koliko god se trudili, ne možete tu osobu izbaciti ni iz srca, ni iz misli. Prolaze dani i čekate kada ćete tu osobu zaboraviti.

Možda čak ni ne živite više u istim gradovima, ali kako god to bilo, upravo s tom osobom vas čeka susret. Sudbina se poigrala sa vama i sprema vam dirljivi susret. Ispred vas je bliski susret sa tom osobom i dug razgovor u kojemu ćete jednostavno morati jedno drugom priznati što osjećate.

Vi ste svjesni da su vaši osjećaji obostrani i da ni ta osoba ništa manje od vas ne pati, ali vama jednostavno nije suđeno bez obzira što se i dalje volite. Vaša ljubav je posebna i drugačija i takve ljubavi se ne dešavaju svaki dan, a kamoli zaboravljaju.

Vi se niste razišli zbog nedostatka ljubavi, već iz posve drugih razloga. Vaša razdvojenost je samo dokazala i jednoj i drugoj strani kolika je jačina vaše ljubavi. Postoje stvari koje zamjerate osobi iz svoje prošlosti, ali zapitajte se, da li postoji mogućnost da opet budete zajedno. Da li ste spremni dati još jednu šansu toj osobi!?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite iskreni prema sebi i priznajte da svim srcem to želite, iako vam unutarnji glas govori da se ne vraćate na staro. Neki se vole, a nisu zajedno. Neki su zajedno, a ne vole se. Možda ste vi onaj prvi slučaj ipak.

Nastavak na idućoj stranici…

IZABERI jedan BUKET i SAZNAJ šta te čeka do kraja mjeseca! POMIRENJE, SUSRET S PROŠLOŠĆU ili SRODNA DUŠA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top