DO KRAJA SEDMICE: Prošlost OVIH znakova je burna, ali zato im sada stižu NAJLJEPŠI DANI…

OVAN

Postoji izvjesna vjerojatnost da ćete poželjeti pobjeći od stvarnosti. Ne želite se suočiti sa situacijom koja zahtijeva da se posvetite. Je li to zato što se bojite da vam nedostaje sposobnost da preuzmete ovu novu odgovornost? Ovo je prava prilika da ispunite svoje snove o uspjehu. Ne može biti govora o izbjegavanju!

 

 

BIK

Kako si usredotočen! Tako si miran i sabran. Naravno, raspoloženje je posebno gostoljubivo za prisebnost, razumnost i trud. Horizont je jasan i imate sve informacije koje su vam potrebne za navigaciju morima života. Sve što trebate je malo više vjere i hrabrosti. Ako danas ne uspijete, nećete imati nikoga za krive osim sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Podignite svoju kreativnost na novu razinu. Postoji mnogo načina da se kreativno izrazite, pa odaberite jedan i slijedite ga. Možda imate želju biti na pozornici, a svoje snove i unutarnju strast želite podijeliti sa svijetom. Vaše snažne emocije i sanjiva perspektiva su prednost. Ne pokušavajte ih ugurati unutra ili odgurnuti. Previše slušajući svoj mozak moglo bi vas lišiti blagodati u vašem srcu i mašti.

 

 

RAK

Suočavate se s danima sukoba. Ipak, razdor će se pokazati vrlo korisnim. Ovo je vjerojatno jedna od najboljih prilika posljednjih tjedana da se osvijestite o nekim obiteljskim stvarima. Ove stvari se možda događaju iza vaših leđa već neko vrijeme. Vijesti o djeliću prošle osobne povijesti mogle bi vas iznenaditi, a možda čak i nakratko uznemiriti.

 

 

LAV

Konačno možete izraziti tajne koje su vas mučile. Možda kipite od ljutnje iznutra i bojite se pustiti da se pokaže jer strah da bi mogao eksplodirati u kontaktu. Ili možda vrebate od prikrivene strasti za nekom sretnom osobom. Glava će danas vladati srcem, a vaš će um biti nezamućen od bilo kakve izmaglice emocija. Možda biste to trebali iskoristiti.

 

 

DJEVICA

Vaši osjećaji vas mogu prevariti, stoga pripazite da se previše ne uvučete u vlastitu dramu. Možda osjećate da vas guraju i vuku u neugodnim smjerovima. Možda ćete neko vrijeme tolerirati ovu napetost, a da pritom ne izrazite svoje osjećaje. Ovo je opasna politika jer bi drugima mogla ostaviti dojam da je u redu nastaviti postupati s vama na način na koji se ponašaju.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE: Prošlost OVIH znakova je burna, ali zato im sada stižu NAJLJEPŠI DANI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top