DJEVICA – Ako želiš nekoga tko te NIKAD neće POVRIJEDITI, IZDATI i IZNEVJERITI – daj svoje SRCE i POVJERENJE jednoj DJEVICI!

DJEVICA – Ako želiš nekoga tko te NIKAD neće POVRIJEDITI, IZDATI i IZNEVJERITI – daj svoje SRCE i POVJERENJE jednoj DJEVICI!

21 veljače, 2023 0 By Admin

Povjerenje i iskrenost su temelj svake veze, svakog prijateljstva i općenito bilo kakvog kvalitetnog odnosa. Bez iskrenosti i povjerenja se ne može izgraditi čvrsta veza, odnosno odnos bilo koje vrste…

 

Iskrenost, odanost i sigurnost zapravo tražimo od svih. Bilo da se radi o bračnom partneru, braće ili sestre, prijatelja itd. Isto tako i ništa manje bitno da se i od nas to traži i očekuje. Moramo reći da ove nabrojene kvalitete nemaju svi zodijaci, odnosno nemaju u istoj mjeri i količini, ali Djevica ima.

Zapravo, teško je pronaći osobu koja bi sadržavala sve navedene kvalitete. Da, teško je naći takvu osobu sve dok ne sretnete, ne upoznate i sve dok jedna Djevica ne postane dijelom vašeg života. Bez imalo pretjerivanja možemo reći da sve navedene kvalitete, ali i puno, puno više od toga, posjeduje jedna Djevica.

Naravno da i Djevica ima mana kao i svaka druga osoba, kao i svaki drugi zodijak. Naravno da i Djevica pogriješi kao i drugi, ali ako tih mana nema puno i ako su greške svedene na minimun, onda zapravo nisu vrijedne spomena.  Ako imate u svom životu Djevicu za prijatelja, onda sigurno znate da je to osoba na koju se uvijek možete osloniti i na koju uvijek možete računati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako imate u svome životu Djevicu kao ljubavnog partnera ili kao bračnog partnera, onda sigurno znate da je Djevica spremna na sve zbog ljubavi i voljene osobe. Onda sigurno znate da je to osoba kojoj možete beskrajno vjerovati i koja vas nikada neće namjerno povrijediti. Djevica spada u…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2