Ako ste Ribe, Vaga  i OVAJ znak, ova srijeda, 22. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Vaga i OVAJ znak, ova srijeda, 22. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

21 veljače, 2023 0 By Admin

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Mladi Mjesec u znaku Riba aktivira sve teme vezane uz zdravlje i dnevne rutine. Baš kao što se Venera u Ovnu pridružuje kako bi stvorila moćnu silu koja će donijeti romantične promjene i razvoj u vaš život. Ovan je vaš polarizirajući znak i zbog toga predstavlja vašu vezu.

S toliko planeta u ovom znaku, ako se ne viđate s nekim, ne useljavate ili se čak ne zaručite – ne brinite jer ljubav je na putu. Ali veliki dio promjena i darova iz svemira koje sada doživljavate je zbog rasta i iscjeljivanja u koje ste već bili uključeni. Što je ono što Mladi Mjesec u znaku Riba čini tako važnim za sve ovo. Čak i ako je možda zastrašujuće predati se ovom procesu i ponovno riskirati s ljubavlju, isplati se posebno kada se možete posvetiti da ćete sebi pružiti sve što ste oduvijek željeli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Danas je Mladi Mjesec u znaku Riba na vrhuncu u vašem domu i obiteljskom sektoru dajući vam priliku da doista krenete i imate potpuno novi početak. U ovom dijelu vašeg života Saturn će se također uskoro pojaviti i vući konce sljedećih nekoliko godina. Tako da će postati puno ozbiljniji, pa čak i predaniji. Dok se to događa, Venera u Ovnu stvara stelij ovog vatrenog znaka znači da dio vašeg života koji upravlja brakom, djecom, radošću. Pa čak i samoizražavanjem postaje osvijetljen.

Ovo je prilika za vas da posjedujete vlastitu istinu, da donosite odluke za svoju obitelj i za vaš odnos koji to poštuje. Vi odlučujete kakav ćete život živjeti i kakvu ćete sudbinu stvoriti. Iskoristite energiju danas da postanete toliko usredotočeni da vas čak ni najpredaniji skeptičar ne može uvjeriti u vašu vlastitu istinu. Sretno!

Stranice: 1 2