Ako ste Ribe, Vaga  i OVAJ znak, ova srijeda, 22. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Vaga i OVAJ znak, ova srijeda, 22. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

21 veljače, 2023 0 By Admin

Ribe su posljednji znak zodijaka. Zbog toga često predstavljaju kumulativnu točku u vašem vlastitom životu dok dolazite do prekretnica u svom životu u kojima stvari više nikada neće biti iste.

Ovo je pojačano pod ovim Mladim Mjesecom kao Venera; planet ljubavi prelazi u Ovna.

Iako Venera upravlja odnosima, također vlada financijama, pa čak i nekretninama. To je čini snažnom energijom za rad i prihvaćanje tijekom ovog vremena.

Ali Venera nije jedini planet u Ovnu, i zapravo se upravo pridružila Jupiteru, Junoni, Vesti i Hironu već u ovom vatrenom znaku službeno označavajući početak stelijuma unutar ovog vatrenog znaka.

Od danas do 11. ožujka kada Juno sklizne u Bika, stelij u Ovnu bit će moćan koji će vam pomoći da prihvatite vlastito iscjeljenje kako biste tada mogli prihvatiti novi početak koji se pokušava ukorijeniti u vašem životu.

Mlad Mjesec u Ribama i Venera u Ovnu zajedno predstavljaju povratak vašoj istini, vašoj strasti i stvarnosti da samo vi možete stvoriti život kakav želite živjeti.

Ponekad to znači da se morate oprostiti za koje ste se nadali da nikada nećete. Ali većinu vremena to samo znači da sve ispadne mnogo bolje nego što ste se ikada mogli nadati.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 22. februar.:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Mladi Mjesec u znaku Riba vaše je osobno vrijeme za obnovu. Toliko se toga promijenilo u vašem životu od Punog Mjeseca prošlog rujna da je vrijeme da si dopustite da se usredotočite na ono što želite za svoju budućnost. Ali Ribe, ovaj put morate činiti više od sanjanja, morate stvarati.

Morate planirati, pa čak i izraditi strategiju. Vrijeme je da maksimalno iskoristite ono što će sljedećih nekoliko mjeseci vašeg života sadržavati. I danas je dan da započnete taj proces.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vizualizirajte što želite za sebe i svoj život tijekom ove lunacije i umjesto da samo postavite namjeru, izazovite se da napravite plan. Čak i ako se usput promijeni, što hoće, to je još uvijek proces koji morate pokrenuti jer ponekad je plan najbolja namjera.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2