ŽENA BLIZANCI – Ako ste dovoljno sretni da je dobijete kao romantičnu partnericu ili prijatelja, NIKADA je NEMOJTE PUSTITI, jer ona je uistinu JEDNA od MILIJUN!

ŽENA BLIZANCI – Ako ste dovoljno sretni da je dobijete kao romantičnu partnericu ili prijatelja, NIKADA je NEMOJTE PUSTITI, jer ona je uistinu JEDNA od MILIJUN!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Osobine ličnosti žene Blizanci

Žene Blizanci su po prirodi entuzijastične i avanturističke. Uvijek prva osoba koja želi nešto probati, neće dopustiti da je negativnosti povuku dolje u njenoj potrazi za iskustvom svega.

Njezina izdržljivost omogućuje joj da skače s jedne stvari na drugu, ne trošeći previše vremena na jedan projekt ili aktivnost. I sve što radi, radi s radošću i ushićenjem.

Iako je sagovornica, govori nježno; ipak, ona neće oklijevati preuzeti vodstvo u raspravi i izvan svog stajališta. Ona također ima tendenciju da se drugi osjećaju ugodno u svojoj blizini, a to je zbog njezine sposobnosti da ostane otvorenog uma i prijateljski raspoložen.

Ova intelektualka želi znati sve o svakoj temi, ali zbog toga joj često misli odlutaju na novu temu prije nego što završi s posljednjom. To može biti zbunjujuće za one s kojima razgovara i čini se kao da je nije briga što imaju za reći.

A budući da joj se um okreće različitim temama, ima problema s zaustavljanjem svojih misli. To se također očituje kao njezina nesposobnost donošenja brzih odluka, kao i njezine sklonosti koje se stalno mijenjaju; jedan dan joj se nešto sviđa, a drugi joj se ne sviđa.

 

Žena Blizanci: Obiteljski život

Od malih nogu, mame Blizanci svojoj djeci usađuju dar čarobnog čuda. Svoju djecu zabavlja, fascinira i puna mašte za svijet oko sebe. Ona je praktična, radije ostaje u akciji umjesto da ostavlja svoju djecu da gledaju televiziju.

Ali Blizanci moraju biti sigurni da provodi dovoljno kvalitetnog vremena sa svojom obitelji, budući da ima tendenciju biti u pokretu. Moglo bi je iznervirati ako je njezina obitelj previše neposlušna.

Ako je previše zauzeta svojim dnevnim planovima ili poslom, može staviti previše odgovornosti na svog partnera, uzrokujući probleme u njenoj vezi.

 

Žena Blizanci: Prijateljstva

Žena Blizanci je izvrstan prijatelj i voli provoditi vrijeme sa svojim najbližim prijateljima. Ona istinski cijeni ljude koje ima u svom životu i može provesti zajedničko vrijeme zabavnim i zanimljivim.

Nevjerojatno je simpatična, zbog čega vjerojatno ima veliki broj prijatelja, kako u svom užem krugu, tako i izvan njega. Njezini dobri prijatelji već su itekako svjesni koliko je društvena i ako je uistinu razumiju, nemaju problema s tim da s drugima pravi planove.

 

8 zabavnih činjenica o ženama Blizancima

1. Žene Blizanci znaju svoju vrijednost.

I ne treba da je podsjećate. Sigurna je u sebe i nema razloga da se osjeća nesigurno, pa se nemojte ni truditi pogaziti njezin ego.

 

2. Ona je žena koju svi žele.

I možete li ih kriviti? Ako ste dovoljno sretni da je dobijete kao romantičnu partnericu, nikada je nemojte pustiti, jer ona je uistinu jedna od milijun. A kad se jednom veže za tebe, slijepa je za druge udvarače.

 

3. Ne pokušavajte je pripitomiti.

Jer, koliko god se ljudi trudili, to se jednostavno neće dogoditi. U vašem životu nikad nije dosadno s ovim nevjerojatnim stvorenjem.

 

4. Ona je svestrana ljepotica.

Ženama Blizancima se sve događa. Njezin izgled, samopouzdanje, stil i osobnost zasigurno će zavidjeti drugima. I pogodi što? To je samo čini da napreduje.

 

5. Žene Blizanci cijene različitosti.

U vezi će joj se svidjeti sve vaše različitosti i umjesto da ih koristi protiv vas, dočekat će vas s potpunim prihvaćanjem. Ona je jaka u tome tko jest, ali više voli nekoga tko joj je suprotnost.

 

6. Njezin osjećaj za avanturu je zarazan.

Kada se žena Blizanci poželi zabaviti, održat će vas da se osjećate ushićeno i mlado! Ona ima dječje čudo za svijet i oduševljena je živjeti život punim plućima.

 

7. Negativnost neće opterećivati ​​ženu Blizanca.

Neće dopustiti drugima da povjeruju ni na sekundu da nečije negativne misli nadmašuju njezine pozitivne osjećaje. Mogla bi biti u sobi punoj mrzitelja, a ipak će pronaći način da ostane optimistična.

 

8. Ona govori samo ono što misli.

Ako vam Blizanci daju svoju ljubav, znate da je to istina. Ne ona koja će samo izgovoriti “volim te”, ona će izgovoriti te riječi samo kada to zaista misli. Dakle, nikada nećete morati sumnjati u njezinu iskrenost.

 

Tko je savršen par za ženu Blizanca?

Od svih horoskopskih znakova s ​​kojima su Blizanci kompatibilni, savršeni spoj je zračni znak Vodenjak. Vodenjak uspijeva na intelektualnoj stimulaciji i zahtijeva stalnu socijalizaciju.

Oba znaka su neovisna i poštuju tu potrebu jedan u drugom. Osim toga, ni jedni ni drugi nisu vođeni emocijama i mogu se odvojiti od osjećaja.

 

Kako se žena Blizanci ponaša kada je zaljubljena?

Kada su žene Blizanci zaljubljene, one su  šarmantne i često se mogu naći kako rade slatke stvari za svog partnera. Ne vole ništa više od toga da svog romantičnog partnera odvedu u avanturu, poput lunaparka ili izleta u prirodu. Ona zahtijeva stalno kretanje, pa njezin partner mora biti spreman učiniti nešto zabavno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što čini ženu Blizanca privlačnom?

Blizanci su svestranost, intelekt, društvene vještine i smisao za humor vrlo privlačni potencijalnim partnerima. Strastvena je za svoje interese i ima bezbrižan stav o životu. Njena želja da upozna nove ljude znači da nije sramežljiva i da je uvijek spremna proširiti svoje horizonte.

Stranice: 1 2