Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. februar

20 veljače, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Posrećilo ti se, Biku, a to znači ti I tvoj partner. Oboje ste praktički opsjednuti jedno drugim, i nekako ste to pretvorili u dobru stvar! Ne možete se zasititi jedno drugoga, i dok vam cijeli svijet govori da će se prije ili kasnije sve što imate srušiti, vi se svima njima dobro nasmijte.

Danas, tijekom sekstila Venere i Plutona, željet ćete saznati više o svom partneru, o njemu, vama. Čini se da je vaša veza beskrajna gomila informacija koje fasciniraju; voliš svoju osobu, ali vau, jeli i on ikada zanimljiv. Volite otkrivati male detalje, a volite i dijeliti svoje tajne s njima. Kad kućom vlada povjerenje, tada sve u tvom svijetu sija kao sunce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Danas se osjećate kao da ste osvojili jackpot, ali opet, tako se osjećate gotovo svaki dan jer osoba s kojom ste je osoba s kojom ŽELITE biti. Bez obzira kako izgledate, vaš vas partner obožava.

Bez obzira na to koliko zlobni možete biti, vaš partner jednostavno dopušta da ga to preplavi, ništa strašno. Ponekad se osjećate loše jer ste tako potišteni, ali sve što je potrebno u danu kao što je današnji jest da vam se taj partner nasmiješi jednim od svojih poznatih osmijeha, i BAM!

Sve grubo se topi. Tako ste sretni što imate ovu osobu, a u njegovim mislima ona je ta koja je osvojila glavni dobitak. Ne možete izgubiti s Venerom u sekstilu s Plutonom na svojoj strani. Stoga se pripremite za još jedan od vaših prekrasnih zajedničkih dana, Djevice.

Stranice: 1 2