Tokom ove sedmice od 20. do 26.02. OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice od 20. do 26.02. OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

20 veljače, 2023 0 By Admin

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tjedan koji je pred vama donosi golemi razvoj i poboljšanja za vas kako stelij u Ovnu doseže vrhunac. Ovo spaja energiju Jupitera, Venere, Junone, Veste, Chirona i Mjeseca za jedan tjedan pun supermoći u vašem romantičnom životu.

Energija Ovna vaš je polarizirajući znak, što znači da kad god se aktivira u bilo kojoj mjeri, vidjet ćete razvoj unutar vaše veze. Ali ovaj tjedan, s toliko planeta u ovom znaku, ne samo da je vrijeme za ogroman rast, već je također prisutno i veliko iscjeljenje.

Chiron je asteroid koji je poznat kao ranjeni iscjelitelj. To znači da će vaš osjećaj obilja, ljubav koju primate, pa čak i obveze koje preuzimate, proći kroz veliku reviziju u tjednu koji je pred vama. Ovaj tjedan postoji fantastična prilika za vašu romantičnu vezu. Ali do nje će doći samo putem ozdravljenja.

Ovo je smjer u kojem ste išli već neko vrijeme jer ste morali vidjeti i razumjeti što vas je zapravo kočilo sve ovo vrijeme. Zaista idete u iznimno pozitivno vrijeme unutar vaše romantične veze u kojoj ćete osjetiti iskreniju povezanost i moći vidjeti višu razinu predanosti. To je doista situacija u kojoj ćete stvarno stvarati

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Sjeverni čvor i Uran trenutno su unutar znaka Bika koji aktivira sve vrste pozitivnih promjena i rasta unutar vaše romantične veze. Ovo je godina iscjeljenja. To znači da će sve što se dogodi imati neku duboku razinu rasta i svjesnosti.

Čak i ako to ne znači da osjećate težinu ovih lekcija, ne znači da se one ne događaju. U nadolazećem tjednu Uran u Biku ujedinjuje se s Merkurom u Vodenjaku ističući teme razgovora i promjena oko vašeg romantičnog i obiteljskog života.

Moguće je da je ovo područje u kojemu ste trebali obaviti veći posao ili čak pustiti da se stvari same usklade. Uran u Biku nastavit će donositi promjene u vaš ljubavni život. Samo je pitanje hoćete li im se pokušati oduprijeti ili im se umjesto toga prepustiti znajući da su one za vas najbolje.

Saturn je bio u Vodenjaku koji je, iako je donio važan fokus i lekciju u vaš kućni život, također djelovao pomalo restriktivno. Jednom kada se gospodar vremena i karme preseli u Ribe za samo nekoliko tjedana, možda ćete također moći bolje vidjeti kako možete učiniti svoj život boljim. A ne samo sanjati da ćete jednog dana to učiniti.

Sve se to sudara ovaj tjedan kako bi vam donijelo rast i poboljšanja u vašem romantičnom životu tako što ćete biti spremniji riskirati, i vašem kućnom životu tako što ćete se osjećati spremnima za neke važne razgovore. Vrijeme je da počnete hodati s tim razgovorom koji ste vodili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2