TOKOM NAREDNIH DANA: Zadnji dani Septembra OVOM znaku donose NEOPISIVU RADOST i OSTVARENJE ŽELJE…

TOKOM NAREDNIH DANA: Zadnji dani Septembra OVOM znaku donose NEOPISIVU RADOST i OSTVARENJE ŽELJE…

24 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom narednih dana: Možda ćete se osjećati razočarano jer neke osobe možda neće pružiti podršku koju ste od njih očekivali. Trebali biste pokušati ostati praktični i ne smijete biti pod utjecajem emocija. Vrlo je vjerojatno da bi moglo doći do obiteljske svađe. Savjetujemo da izbjegavate sukobe i nastavite se smiješiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovih dana  pripazite na leđa. Međutim, želimo vam jasno dati do znanja da ste možda na udaru tuđih postupaka. U svakom slučaju, vaš oprez i oprezan pristup spasit će vas od nepotrebnih uznemirenja. Ukratko, život će vas naučiti neprocjenjivim i dragocjenim lekcijama..

 

 

BLIZANCI

Buržoazija se hranila kolačima, dok je masa gladovala zbog nedostatka obične štruce kruha. Za vas predviđamo nešto slično jer pokazujete sklonost upuštanju u neželjene troškove. Bilo da se radi o impulzivnim odlukama ili kompulzivnoj kupnji, one neće poslužiti kao izgovor kasnije ako je mlijeko već proliveno. Sjećate li se basne Skakavac i Mrav? Naučite se suzdržavati.

 

 

RAK

Bit ćete i više nego dobro raspoloženi. Ništa što se dogodi neće poremetiti tu smirenost. Vaši će voljeni stajati visoko i snažno iza vas i nadahnuti vas da prevladate prepreke. Vaš će rad odražavati predanost. Samo naprijed i tražite posao koji intelektualno oporezuje.

 

 

LAV

Sjednite i dobro razmislite. Razmislite o tome što zaista želite kada su u pitanju vaša poslovna poduzeća, jer postoji mnogo načina da se poslom posvetite, a svi će vas odvesti negdje drugačije. Zvijezde vas favoriziraju sa zlatnim dodirom, pa uzmite korak i napravite sijeno dok sunce sja. Naučite preuzeti odgovornost i preuzeti inicijative.

 

 

DJEVICA

Ne odgađajte njegovanje zdravih prehrambenih navika. Bolje bi bilo kontrolirati pretjerano uživanje u hrani jer to može dovesti do pretilosti. Savjetujemo da se držite zdravog načina života, posebno kada su obroci u pitanju.

VAGA

Život ključa u vama i bit ćete u hiperpovišenom stanju blaženstva. Vaša volja i energija inspirirat će vas da nastupite najbolje što možete. Štoviše, vaš unutarnji glas bit će glasan i urlik. Iskoristite ove vrhunske dane.

 

 

ŠKORPIJA

Planiranje strateških poteza bit će učinjeno, a preostat će samo izvršenje. Moglo bi doći do kašnjenja u provedbi ideja koje su ključne za uspjeh vašeg projekta, a to vas može ostaviti razočaranim i zaprepaštenim. No problem će biti kratkotrajan i nećete se morati brinuti jer imate sve što je potrebno da postanete pobjednik. Dakle, samo sjednite i čekajte da nagrade stignu.

 

 

STRIJELAC

Morate razmišljati nepristrano i jasno. Kao i uvijek, osjećaji bi vam danas mogli zasmetati u uspjehu. Budite oprezni, osobito pri donošenju odluka koje će utjecati na vašu budućnost. Ne želite studirati pravo, samo zato što to rade vaši prijatelji!

 

 

JARAC

Očekuju vas veliki troškovi, ali dobra je vijest da se mnogi od njih mogu izbjeći jednostavnim povlačenjem granice između vaših potreba i vaših želja. Ako se malo suzdržite, kasnije ćete uvelike povećati svoju uštedu.

 

 

VODOLIJA

Zvijezde vam nagovještavaju uspjeh. Ako se osjećate kreativno, jednostavno uzmite kist ili isprobajte novi recept. Ovo će biti jedni od onih dana kada ćete iz svega dobijati inspiraciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ako se bavite maloprodajom, planetarni položaji ukazuju na to da su ovo dani idealni za veliku prodaju. Postavit ćete rekorde u ostvarivanju dobiti. Nakon posla, možda ćete htjeti odvesti svoju voljenu u kupovinu. Iako vam može napraviti “rupu u džepu”, povrat koji dobijete nakon što dođete kući, vrijedit će svega potrošenog!