Poziv BIVŠE ljubavi mijenja sve iz korijena! Neslućena sreća u najavi, a OVOM znaku se sprema LJUBAVNO IZNENAĐENJE!

Poziv BIVŠE ljubavi mijenja sve iz korijena! Neslućena sreća u najavi, a OVOM znaku se sprema LJUBAVNO IZNENAĐENJE!

3 studenoga, 2023 0 By Admin

Poziv BIVŠE ljubavi mijenja sve iz korijena!

OVAN

Zbog nebeske konfiguracije, postoji jaka želja da se izađe iz svih vrsta kalupa i ograničenja. Revolucija je definitivno u zraku, a to se odnosi i na vaše veze. Možda ćete poželjeti pokazati aspekt svoje osobnosti koji prije niste otkrili. Vrijeme je da se otresete svih situacija koje vas sputavaju. Jednostavno ih nećete tolerirati.

 

 

BIK

Nebeska konfiguracija pruža izvrsnu priliku da malo rasvijetlite mutnu situaciju, a također i da dođete do neke vrste dogovora oko nekoliko stvari koje su vas nedavno mogle mučiti. Svojoj voljenoj osobi možete dati osjećaj sigurnosti tako što ćete je dignuti na noge, izvesti je na večeru i općenito učiniti da se osjeća dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ovo nisu dani koji biste smatrali romantičnim u normalnom smislu te riječi. Planetarna usklađenost znači da ćete imati tendenciju provoditi puno vremena raspravljajući o finijim točkama onoga što znači kada jedno od vas čini ovo, a drugo ono. Možete ići u prošla sjećanja ili sadašnje situacije češljem s finim zubima u nadi da ćete pronaći odgovor. Na kraju krajeva, sve je to nebitno. Koga briga, sutra neće ni jedno ni drugo.

 

 

RAK

Ponekad su pravila namijenjena da se krše, ali odnosi su poput jaja, kad se jednom slome, nikad više nisu isti. Planetarni aspekt vrši nekonvencionalan pritisak na vaše bliske odnose, što može biti dobro ili ne. Ovisi hoćeš li zalutati tek toliko da se dobro provedeš ili zalutaš toliko da se više nećeš moći vratiti.

 

 

LAV

Ovo se može činiti kao dan kada stvari izgledaju sporo, ali i slatko. Možda se puno priča o stvarima koje se vama ne čine relevantnim. Ali daje vam priliku da stvarno probavite obrok ako jedete sa svojom voljenom osobom – što bi mogla biti dobra ideja. Harmonija vlada, a čak i vaš želudac ostaje miran.

 

 

DJEVICA

Možda ćete više od većine ove dane smatrati iznimno stimulativnim – u vrlo cerebralnom smislu. Vi i vaši najbliži možete provesti mnogo sretnih sati razgovarajući i pričajući pod energijom planetarnog aspekta koji se formira. Možete izvući svaki trag značenja iz svojih omiljenih pjesama ili filozofskih eseja i polako, vrlo polako otkrivati ​​značenje skriveno iza vela aluzija. Ovo su dani koji ćete pamtiti.

 

VAGA

Planetarna konfiguracija sa sobom donosi opojan okus slobode. Morate izaći i jednostavno se zabaviti i iskusiti taj element uzbuđenja. Ako ste u potrazi za novom romantičnom vezom, pokušajte negdje gdje se spajaju avantura i dašak opasnosti, poput penjanja po stijenama ili utrka. Ovdje možete upoznati osobu svojih snova.

 

 

ŠKORPIJA

Možete očekivati ​​ugodne dane s planetarnom energijom u igri. Prekrasan je za provođenje vremena dajući svojoj voljenoj osobi dodatan osobni pečat. Ako ste vješti s eteričnim uljima, masaža bi sigurno nakratko donijela raj na Zemlju. Ljudi žele biti maženi i paženi; žele da se osjećaju posebnima i da ih se obožava. Radite na tome i bit ćete dobro nagrađeni!

 

 

STRIJELAC

Možda ćete pronaći malo suho za svoj gušt. Nebeska energija znači da imate sve šanse provesti dane u dubokom razgovoru, umjesto da uživate u finijim i suptilnijim kvalitetama osjećaja i delicijama ljubavi. Najviše čemu se možete nadati je da pokušate nagovoriti voljenu osobu da pogleda romantični film uz obrazloženje da ga možete pregledati – bolje je iz druge ruke nego ništa.

 

 

JARAC

Može se činiti da partner prolazi kroz neku fazu koju nikada prije niste vidjeli, ali možda to vrijedi i za vas. Aspekt koji je u igri potiče na pojavu ludih, loših i vrlo različitih situacija. Možda ćete odlučiti otići na neko potpuno novo mjesto i odreći se starih obilazaka. Isprobajte nešto što stvarno hrani taj element uzbuđenja u vama i oboje ćete imati nezaboravne dane.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Astralna energija ukazuje na to da osjećate potrebu za opuštanjem u vezi s određenim bliskim odnosom nakon razdoblja čupanja kose i općenito uzbuđenja. Konačno, osjećate se kao da vam je teret skinut s ramena. Možete potonuti, uvjereni u svoje znanje da se od sada o svemu brine sam kozmos.

 

 

RIBE

Možda ćete pokazati dosta nestrpljenja. Možda neće biti dovoljno akcije da vam stvarno zagolica nepce. Nebeski utjecaji stvaraju priliku za razgovor o čitavom nizu stvari, ali čini se da se ništa ne postiže. Mogli biste razgovarati o tome što ćete učiniti, do najsitnijih detalja i kako se to uklapa u shemu vašeg životnog plana. Jeste li već izašli?