CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 4 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE, a evo i zašto…

OVAN

Zbog kretanja od 1994. godine, kontinent Australija mora pomaknuti GPS koordinate za gotovo 2 metra kako bi bio točan za automatizirana vozila. Tektonski pokreti utječu na vaš život i niste svjesni njihove veličine i važnosti, iako možete vidjeti kako se stvari mijenjaju na nekoj dubokoj razini.

Nemojte da vas zavedu informacije iz prošlosti. Važno ih je ostaviti iza sebe kada prestanu služiti svrsi i tražiti nove odgovore u sebi.

 

 

BIK

Niste sinkronizirani s vlastitim moralnim kompasom i ne znate biste li trebali govoriti o stvarima koje drugi ljudi smatraju intimnim. Pazite da vam tajne ne skliznu s jezika i birajte razgovore koji neće dotaknuti živote onih koje volite.

Imate dovoljno samopoštovanja da znate kada je došlo vrijeme da pređete iz određenog okruženja, poslova i veza, ali u ovom trenutku ste zapeli i ne možete se puno promijeniti bez čvrstih temelja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Da je penicilin testiran na zamorcima umjesto na miševima, odbacili bismo ga jer je toksičan za njih. Ne znate kako su se okolnosti nizale da podupru neke od vaših odluka, ali jesu, a trajne učinke prošlih neuspjeha možete vidjeti kroz uspjehe postignute u potpuno različitim područjima i područjima stručnosti.

Promjena se već dogodila, čak i ako ste je teško prihvatili. Ono za što ste talentirani i u čemu ste dobri ne smijete  trošiti na račun starih i zastarjelih ciljeva.

 

 

RAK

Emocije i ego se ne kombiniraju dobro i iako biste mogli osjetiti potrebu da se zaštitite od određenih stvari, moguće je da one i nisu velika prijetnja. Razmislite o novim dijalozima i novim ljudima u svom svijetu, tako da možete proširiti horizonte i vidjeti stvari u drugačijem svjetlu.

Promjena perspektive dobro bi vam došla i otvorila bi nova vrata pred vama. Ako se osjećate zaglavljeni, ovo je dobar trenutak da razmislite o alternativnom putu i malim koracima koje biste mogli poduzeti da izgradite temelj za nešto sasvim drugačije.

 

 

LAV

Prvotno se Hannah Montana trebala zvati Alexis Texas. Prvi impuls možda nije vaš najbolji izbor, a nešto drugo bi se moglo uhvatiti malo bolje. Instinkti nikada nisu pogrešni, ali postoji tendencija vraćanja navikama iz prošlosti koje biste željeli izbjeći.

Iako vam ruke nisu vezane, ovih dana se nećete odmaknuti daleko u svoju zemlju snova. Ostanite mirni, meditirajte, dobro jedite i pazite na način na koji dišete. Trebate sebe prisutni u ovom trenutku u vremenu.

 

 

DJEVICA

I dalje se prilagođavate problemima koji se događaju ispred vas, kao da vas stvarnost izigrava i otežava stvari tamo gdje bi trebalo da budu praktične, jednostavne i lake za rješavanje. Ne možete kontrolirati neke okolnosti, ali možete upravljati svojom reaktivnošću i pomaknuti fokus na ono što je produktivno iu stanju stalnog toka.

Nemojte ograničavati svoje stavove držeći se strogih odluka koje ste jednom donijeli. Prošlost je u prošlosti i nova verzija sebe već je tu da se prizna.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE DONOSE SREĆU: OVA 4 znaka će doslovno biti na SEDMOM NEBU od SREĆE, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top