3 znaka sa NAJBOLJIM i NAJSRETNIJIM LJUBAVNIM ŽIVOTOM u sedmici od 20. do 26. februara

3 znaka sa NAJBOLJIM i NAJSRETNIJIM LJUBAVNIM ŽIVOTOM u sedmici od 20. do 26. februara

20 veljače, 2023 0 By Admin

Ovo je tjedan u kojem će ljudi koji su uživali u prošlotjednoj zabavi povodom Valentinova doživjeti ‘sljedeći korak’. Ono što to implicira je da će za tri horoskopska znaka u astrologiji ljubav rasti. Ono što imamo, a što je već dobro, postat će još bolje, ali za to će biti potrebno raditi. Srećom, spremni smo za taj posao, jer nam ovaj naš ljubavni život znači sve na svijetu.

Gledamo snažno pozitivan tranzit Venere u Ovnu, zbog čega ljubav izgleda kao posao, ali onakav kakav volimo raditi. Venera u Ovnu nam pomaže da prijeđemo na stvar. Ako imamo nešto za reći našim voljenima, onda to kažemo, bez riječi.

Naš pristup može biti snažan, ali bit će pun ljubavi i očit. To je ono što nam treba ovaj tjedan: očitost. Moramo znati da smo voljeni i da nekoga volimo, a u tjednu od 19. do 25. veljače sudjelovat ćemo u nadogradnji naših odnosa.

Vidjet ćemo i Veneru u sekstilu s Plutonom, što će nam dati do znanja što ne želimo u svojim ljubavnim vezama. A sa snagom Merkura u trigonu Marsa iza tog uvjerenja, konačno ćemo i slobodno moći izraziti što je to koje trebamo.

Venera će tijekom tjedna biti u trigonu s Lilith, što nam može pomoći da dublje pogledamo mjesta na kojima smo bili povrijeđeni kako bismo ih izliječili. Mjesec u konjunkciji s Venerom oslobađa nas od svih loših predodžbi koje imamo o sebi, oslobađajući nas taman toliko da možemo nastaviti u miru i ljubavi.

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi od 20. do 26. februara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tu i tamo se odmoriš, Blizanče. Ne, ozbiljno, živite prilično sretan život kakav jeste, ali ovaj tjedan će vam donijeti još bolju situaciju kada su u pitanju ljubav i romansa. Zbog mnogih Venerinih tranzita, vaš horoskopski znak može iskusiti ljubav na potpuno novi način, a to se vrti oko nedostatka inhibicije. I vi i vaš partner osjetit ćete da u zraku postoji osjećaj lakoće, kao da više ne morate jedno drugome ništa dokazivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dok drugi par to može shvatiti kao znak da se ulijeni i možda čak otupi, vi i vaša osoba ćete ovo vidjeti kao pravo oslobođenje. Konačno možete reći što vam je na umu, ali više… Konačno ste u mogućnosti slušati ga dok izražava sve ono što mu je na umu. Vaša prirodna sklonost da ga psihoanalizirate nestat će u ništavilo. Blizanci — to je ono što je vaš partner dugo želio. Da NE bude psihoanaliziran.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2