3 znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM za vrijeme Venere u Ovnu od 21. februara

3 znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM za vrijeme Venere u Ovnu od 21. februara

20 veljače, 2023 0 By Admin

Hoćeš li se vratiti bivšem? Možda.

Ono što možemo očekivati tijekom ovog neobičnog tranzita je ideja o mislima koje se motaju po našim glavama, čekajući da budu izražene, ali suzdržane iz straha. Strah od čega? Nepoznati odgovor na te misli, možda.

Ili, strah da ćemo biti odbačeni, izbačeni, izopćeni zbog tih misli… ili možda nešto jednako teško, ali mnogo jednostavnije, kao što je razmišljanje o našoj prošloj vezi i želja da se ponovno spojimo s bivšim.

Tri horoskopska znaka žele se vratiti bivšem, a znaju da je to pravi potez. Tri horoskopska znaka zbunjeno osvrću na prekid; ‘mi’ nikad nismo dovršili ovaj raskid, zar ne?

Taj nedostatak zatvaranja učinio je nešto podmuklo: otvorio je put da se ponovno okupimo. Kao da u nečijem stanu ostavljate nešto svoje; morate se vratiti po njega. Tako ovaj tranzit ponovno spaja parove; to im daje do znanja da je vrijeme provedeno daleko jedno od drugog bilo samo…dio većeg plana.

Prekid može biti i otvoren i oslobađajući. Ponekad se parovi moraju rastati kako bi vidjeli koliko vrijede drugoj osobi. Mogli bismo dobiti priliku učiniti onu jednu stvar koju smo htjeli, ali nismo imali petlje — vratiti se bivšem s kojim smo upravo prekinuli. Hej, događa se.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju bivšem:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Prije nego što pretjeraš, znaj ovo: razlog zbog kojeg ćeš se vratiti bivšem drugačiji je od razloga zbog kojeg želiš ponovno započeti cijelu stvar.

Prilično ste iskreni prema sebi, a jedini razlog zbog kojeg ćete pokucati na vrata bivšeg ljubavnika je taj što želite društvo. Razmišljali ste i smatrali da to možda i nije najpametnije, ali zašto ne?

Ovaj tvoj bivši partner možda nije bio idealan iz snova za dugotrajnog suputnika, ali sigurno je dobar za kratkotrajni posjet, ako me shvaćaš. Dobit ćete ono što trebate od ove osobe, i to će biti ugodno, ali nije zamišljeno da traje i to je u redu za oboje. Znaš što radiš.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2