VODOLIJA je osoba za koju se vrijedi BORITI, ŽIVJETI, koju treba CIJENITI i POŠTIVATI jer ona uvijek gleda kako da nekome POMOGNE i da voljene USREĆI!

VODOLIJA je osoba za koju se vrijedi BORITI, ŽIVJETI, koju treba CIJENITI i POŠTIVATI jer ona uvijek gleda kako da nekome POMOGNE i da voljene USREĆI!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Najsretniji su kada su svi do kojih im je stalo na okupu. Veoma su samouvjereni, te na taj način kroče kroz život. Uvijek borbeni bez straha kreću ka ostvarenju svojih planova i ciljeva. Većina stvari u životu ovih osoba je u znaku ljubavi, tako se i ponašaju, jer su voljeni i vole ljude koji su okruženi njima.

Ljubav im određuje život i vodi ih prema pravom putu koji je najbolji za njih. Mržnja je strana riječ u njihovim životima. Nikada nisu mrzili, već su kada je bilo potrebno, samo okrenuli leđa. Okretali su leđa samo kada bi vidjeli da ne postoji mogućnost normalnog i zdravog odnosa ili prijateljstva sa tom osobom.

Zloba, zlo, zavist i ostalo je strana riječ u njihovim životima koje oni ne poznaju, tj ne koriste se njima. Najbolji su poznavatelji ljepote ljubavi i života kojeg vode. Priroda im je drugi dom kojeg rado često posjećuju. Isprepleteni su osjećajima sreće i zajedništva, jer to ih najviše u životu veseli i u tome pronalaze najveće zadovoljstvo.

Ukratko, Vodolije su mirne i druželjubive osobe koje u životu poznaju samo ljubav, mir, druženje i rad. Protivnici su svega lošeg što se danas događa oko svih nas, te pokušavaju na neki svoj način život učiniti ljepšim mjestom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Potrebno je i jako puno znanja i hrabrosti za takav životni stav kakav oni imaju i kakvim se oni nose. Zato je snaga i entuzijazam bitan faktor u njihovim životima. Bitan je, jer im svakodnevno pomaže koračati kroz današnji svijet. Za Vodoliju je zaista vrijedi boriti i sretan je onaj tko ju ima pored sebe.

Stranice: 1 2