USKORO: Vodolija dobija bitne informacije, Bik i Škorpija će uživati, Blizanci dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza…

OVAN

Netko tko je bio bolestan i možda podvrgnut operaciji mogao bi vas uskoro nazvati. Možete pozvati tu osobu da vam se pridruži na malom virtualnom društvenom okupljanju. Nekoliko ljudi može biti uključeno. Svi će oni imati neke zanimljive i korisne informacije za ponuditi. Uživajte.

 

BIK

Očekujte da će vaša romantična veza  biti bolja nego ikad. Dobro komunicirate i u kontaktu ste s osjećajima jedno drugoga. Kako je divno moći održati nadahnjujuću, nagrađujuću vezu s nekim tko te voli. Ima puno toga za što možete biti zahvalni. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da podignete svoju vezu na višu razinu. Vaš partner neće imati ništa protiv razgovora o tome.

 

BLIZANCI

Promjene koje se događaju kod kuće mogle bi dovesti do većeg prihoda. Možda se useli novi sustanar, što će vam smanjiti troškove stanovanja. Ili biste čak mogli razmisliti o preseljenju na novo mjesto, možda ono koje je bliže mjestu gdje članovi obitelji žive ili rade. Što god bilo, možda se ne čini mnogo, ali dugoročno bi trebalo utjecati na vašu financijsku situaciju. Samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Uz  planetarnu atmosferu, vaša senzualna priroda je u punom cvatu. Ako je u blizini romantični partner, ta osoba treba biti na oprezu! U blizini može biti puno drugih ljudi, pa se prilika da budete sami vjerojatno neće pružiti, barem ne ove večeri. Ako se ne povežete s potencijalnim partnerom, barem ćete se dobro zabaviti. Držite se i budite strpljivi!

 

LAV

Vaši duhovni ciljevi u karijeri spajaju se tako da su oboje poboljšani, a niti jedan nije ugrožen. To je zgodan trik. Možete očekivati ​​da će vam prilika da prakticirate ono što propovijedate doći do vas preko prijatelja ili kolege. Nemojte odbaciti nijednu ideju koja vam je predstavljena, jer jedna će sadržavati ključ spajanja dvaju najvažnijih dijelova vašeg života.

 

DJEVICA

Šetnja vašim susjedstvom mogla bi vas staviti u središte neočekivanog, zanimljivog događaja. To može biti manje javno okupljanje ili improvizirano okupljanje, poput prosvjeda. Što god to bilo, moglo bi vas očarati. Napravite mentalne bilješke i kasnije zapišite svoje dojmove.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Vodolija dobija bitne informacije, Bik i Škorpija će uživati, Blizanci dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top