Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 20. februar

19 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Imali ste vrlo teško vrijeme u zadnje vrijeme, sa svojim partnerom i svojim životom općenito; stvarno vam se ne sviđa kako su stvari ispale, ali dovoljno ste pametni da znate da ne morate pasti u jamu očaja. Možete spasiti sebe i partnera, a za vrijeme Mjeseca u Vodenjaku vidjet ćete znakove nade.

A budući da ste otvoreni i optimistični Lav, ti prvi znakovi nade postat će svjetionici svjetla za vas.

Danas ćete težiti dobru, a na neobičan način to će šokirati vašeg partnera. Mislili su da si odustao, i na neki način, nadali su se da ćeš spasiti vas dvoje. Možda je to glavni problem: vaš partner čeka da nađete rješenja dok se on odmara i bulji. Nije bitno; danas ćeš istupiti i biti heroj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ono što je sjajno kod današnjeg tranzita, Mjeseca u Vodenjaku, je to što ima vrlo poseban učinak na vas, Vaga. Čini da se osjećate zaljubljeni i puni ljubavi. Iako ste poznati kao ‘veliki zavodnik’ Zodijaka, rijetko koristite tu vještinu samo na jednoj osobi.

Igrali ste na terenu i bili ste zadovoljni svojim samačkim životom, ali kako stvari stoje, više niste slobodni i sada se pokušavate uhvatiti u koštac s idejom kako biti u vezi samo s jednom osobom .

Odgovor ćete pronaći za vrijeme Mjeseca u Vodenjaku, jer ćete saznati da nije moguće samo voljeti samo jednu osobu i voljeti je u potpunosti; to je fantasticno. Nikad niste mislili da je ‘život u vezi’ za vas, ali kako dani prolaze, svoju osobu sve više volite. Shvaćate da je ovo stvarno najbolje što može.

Stranice: 1 2