TOKOM SEDMICE: Ribe pronalazi LJUBAV, Ovnu stižu PROMJENE, Lavu NOVAC, Raku stiže POZIV i DOBRE VIJESTI, Vagi SREĆA…

TOKOM SEDMICE: Ribe pronalazi LJUBAV, Ovnu stižu PROMJENE, Lavu NOVAC, Raku stiže POZIV i DOBRE VIJESTI, Vagi SREĆA…

17 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Danas bi se mogle dogoditi neke neočekivane promjene. Mogli biste se suočiti s mogućnošću da se naviknete na neku novu i potpuno najsuvremeniju opremu koju nikada prije niste koristili. Nemojte paničariti. Proći ćeš dobro, bit ćeš pravi čarolija kad se navikneš. Pokušajte za sada usredotočiti svoj um na ovo i naučite što više možete. Možeš ti to!

 

BIK

Letite li danas, ili možda idete negdje vlakom? Ako je tako, možda ćete na putovanju upoznati nekoga fascinantnog. Nemojte biti sramežljivi i nemojte dopustiti da ponos ili pristojnost stane na put da započnete razgovor s ovom osobom. Proći će vrijeme, možda ćete nešto naučiti, a uvijek postoji šansa da zaista postanete prijatelji ili nešto više od toga. Opustite se, nasmiješite se svojim najšarmantnijim osmijehom i uživajte u putovanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Upravo si kupio novu opremu za svoj dom. To može biti novo računalo, vrhunski sustav za zabavu ili možda novi uređaj. Vi i ostali članovi vašeg kućanstva mogli biste provesti veći dio ovih dana pokušavajući naučiti kako ga koristiti, iako bi se to moglo činiti prilično teškim. Uzmi srce! Izgleda kompliciranije nego što jest. Nastavite pokušavati i ne zaboravite se zabaviti!

 

RAK

Neočekivani telefonski poziv, možda od starog prijatelja, mogao bi vam stići danas. Ova osoba je sklona imati dobre vijesti za vas, iako je možda prilično melankolično raspoložena. Mogao bi rezultirati dug razgovor, čiji će ishod promijeniti vaš život, iako na suptilan način. Ipak, ovo će biti dan pun ugodnih iznenađenja. Uživaj!

 

LAV

Nevjerojatan financijski prihod mogao bi biti u zvijezdama za vas. Ovo nije nešto što biste očekivali. Možda je to bonus, otplata kredita koji ste davno zaboravili ili neka vrsta nagodbe. Što god bilo, sigurno će biti ugodno iznenađenje. Međutim, nemojte sve potrošiti na jednom mjestu. Pričekajte nekoliko dana, a zatim se posavjetujte sa stručnjakom o svojoj financijskoj budućnosti. Ovo bi vam moglo napraviti veliku razliku. Nemojte ga bacati.

 

DJEVICA

Uzbudljiva grupna aktivnost, možda ona koja uključuje nekoliko vaših prijatelja, mogla bi se održati ovih dana. Vaš um možda ide tisuću milja na sat tijekom dana. Razmjenjivat će se ideje, voditi poticajni razgovori, a mogli biste upoznati i neke zanimljive nove ljude. Netko koga sretnete, međutim, također ima plan. Budite diskriminirajući s kim se pristajete kasnije sastati.

VAGA

Danas bi se mogli dogoditi iznenađujući i vrlo sretni događaji. Ovo bi mogao biti napredak koji niste očekivali. Upoznavanje nove zanimljive osobe ili početak uzbudljivog novog projekta moglo bi vam podići puls. Dan bi stoga trebao proći vrlo brzo. Večeras ćete možda željeti podijeliti svoje uzbuđenje sa svojim partnerom ili drugim članom obitelji.

 

ŠKORPIJA

Jeste li posebno avanturistički raspoloženi? Ovo je vrsta dana kada možete isprobati gotovo sve novo i još uvijek izaći u jednom komadu. Zašto se ne biste upisali na maraton, pohađali sate penjanja ili se odvezli do mjesta na kojem nikada prije niste bili? Gdje god završite, trebali biste pronaći mir i povišeno stanje svijesti. ne oklijevaj. Ako ono što imate na umu uključuje minimalan rizik, krenite!

 

STRIJELAC

Proučavanje okultnih znanosti, bilo povijesnih ili praktičnih eksperimenata, trebalo bi se pokazati fascinantnim i prosvjetljujućim za vas danas. Astrologija, alkemija, numerologija ili herbalizam sve su intrigantna područja, a vaš um bi trebao biti posebno usklađen s njima. Jedno upozorenje: čuvajte se neetičkih učitelja. Možete ili ne morate čitati djela jedne, ali unatoč tome držite se malo skepticizma. Čak ni u ovakvim danima ne vjerujte svemu što pročitate ili čujete.

 

JARAC

Prilika za putovanje zrakoplovom, možda o tuđem trošku, mogla bi vam se ukazati danas. Ovo može biti poslovno povezano ili na neki način može biti edukativno. Ovo je dobar dan za putovanje ili spremanje za to. Putovanje obećava da će biti uzbudljivo koje ćete dugo pamtiti. Učinite što morate kako biste sve skupili i onda krenite! Uživaj u danu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neki prilično bizarni snovi mogli bi vam doživjeti večeras. Simboli mogu uključivati ​​ljude ili predmete o kojima nikada ne biste svjesno pomislili u stotinu godina. Unatoč tome, trenutno imaju značenje za vas. Sjednite i napravite popis simbola i događaja u snu, a zatim pokušajte analizirati što vam oni znače. Vaš san vam pokušava reći nešto važno. Iskoristite to maksimalno.

 

RIBE

Planiraš li ovih dana možda otići na zabavu? Nemojte ih otkazivati. Ako ste slobodni, mogao bi vam se predstaviti uzbudljiv novi potencijalni ljubavni partner i zajedno biste mogli provesti cijelu večer. Ako ste već uključeni, na scenu bi mogao doći netko tko bi mogao dokazati vrijedan poslovni kontakt, pa čak i uspostaviti partnerstvo s vama. Osim ako niste preumorni da biste se kretali, ustanite i idite! Nećete požaliti!