Tokom sedmice od 20. do 26. februara OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu…

Tokom sedmice od 20. do 26. februara OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu…

19 veljače, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je tjedan prema kojem ste gradili od početka godine. Toliko se planeta preselilo u vaš znak Ovna da je on sada vladajuća energija kozmosa, što znači da također ima snažan učinak na vas i vašu vezu.

Ovog tjedna bit će šest planetarnih tijela unutar vašeg znaka koja predstavljaju snažnu silu koja će vam moći pomoći donijeti iscjeljenje u dijelove vašeg života s kojima ste se borili. Koliko god da ste prvi znak zodijaka i poznati ste po tome da žurite u novosti, ostaviti iza sebe one s kojima više ne možete rasti postaje ogroman izazov.

Samo zato što ni vi ni vaš partner ne možete zajedno biti najbolji ne znači da niste uspjeli. Ali također ne znači da nastavljate pokušavati. Postoji istina koja postoji u vašem životu ovog tjedna koja će vas potaknuti da vidite jasnoću koja postoji posvuda oko vas.

Da biste istinski ozdravili i osjećali se kao da niste samo ono najbolje nego i da živite život koji je autentično vaš – veza će morati prekinuti. Ovaj tjedan preuzmite inicijativu i naučite da je otpuštanje ponekad najdublji čin ljubavi. Pokušajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Uran i Sjeverni čvor trenutno su unutar vašeg horoskopskog znaka. Pomažu vam da dovedete do promjena koje su vam potrebne kako biste svoj život više uskladili sa sudbinom koju je vaša duša predvidjela u ovom životu. Uran je poznat kao veliki buditelj. Planet je taj koji može uništiti ono što vas ograničava i pomoći vam otvoriti oči za ono što je svuda oko vas.

Sjeverni čvor je obećanje onoga što vas čeka ako doista nastavite hodati prema onome što vam se čini da je namijenjeno. Čak i ako ne možete logično definirati ili shvatiti kako će sve to biti moguće. Ovaj tjedan Uran u Biku ujedinit će se s Merkurom u Vodenjaku dajući vam veći fokus na karijeru, pa čak i svrhu.

Trenutno, iako ste vladajući horoskopski znak Venera, jednostavno niste toliko usredotočeni na svoju romantičnu vezu. A Bik, to je u redu. Ovaj tjedan će vam se činiti manje važnim imati taj status nego biti zadovoljan sobom.

U cijelom ovom radu s Uranom i Sjevernim čvorom, preuređujete stvari u svom životu kako biste stvorili stabilnost i radost iz toga što ste autentično ja. Nema mjesta za ugađanje ljudima ili ostajanje u odnosima koji više nisu u skladu s vašom istinom. Dopustite da se vaš fokus pomakne tamo gdje vam je suđeno. A ako to nije vaša romantična veza – pokušajte vjerovati da je sve to dio više svrhe.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2