ŠKORPIJA – Ako ju VOLIŠ, CIJENIŠ i POŠTUJEŠ, imat ćeš NAJBOLJU PRIJATELJICU, PARTNERA i ŽENU kraj sebe!

ŠKORPIJA – Ako ju VOLIŠ, CIJENIŠ i POŠTUJEŠ, imat ćeš NAJBOLJU PRIJATELJICU, PARTNERA i ŽENU kraj sebe!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Škorpija je definitivno po mnogočemu drugačija od svih ostalih znakova zodijaka. Ona živi po principu koliko dobije, toliko daje, ali ne doslovno. Koliko dobije, vratit će vam najmanje duplo. Držat će vas kao kap vode na dlanu, brinuti o vama, paziti vas i nema toga što neće učiniti zarad vaše sreće.

Škorpija pažljivo bira svoje društvo. Ne želi gubiti svoje vrijeme na neiskrene ljude, manipulatore, lažljivce i koristoljubive osobe. Njen kriterij pri odabiru ljudi koje želi pored sebe je zapravo vrlo jednostavan. Ona zna koliko vrijedi, zna vrlo dobro da ima daleko više vrlina nego mana. Sve što zapravo traži je da ju kao takvu prihvatite, cijenite i poštujete.

Zvuči jednostavno, ali u praksi to i nije tako jednostavno. Upravo zato Škoprija ima jako puno poznanika, ali nema puno onih pravih prijatelja. No ako ju cijenite i poštujete i ako toga postane svijesna, tada ste dobili nekoga tko će stajati uz vas cijeli život.

Bit će vam najbolja prijateljica, partnerica, a i žena. Tada će svu svoju pažnju, brigu i ljubav usmjeriti na vas i ništa, ali doslovno ništa joj neće biti teško da napravi zarad vaše sreće i zadovoljstva. Obasipat će vas najvećom pažnjom i jasno vam davati do znanja što prema vama osjeća. Tada ne krije svoje osjećaje i jasno i otvoreno progovara o njima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Život sa Škorpijom vam nikada neće biti dosadan. Njene veze nisu monotone, jer Škorpija je vrlo maštovita i svakodnevno osviježava vezu, kao što i raznim postupcima održava vezu zanimljivom. Škorpije su…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2