Ljubav u narednim danima: OVE zodijake će iznenaditi NOVA LJUBAV i ROMANTIKA, ali i zanimljiva i velika LJUBAVNA IZNENAĐENJA…

Ljubav u narednim danima: OVE zodijake će iznenaditi NOVA LJUBAV i ROMANTIKA, ali i zanimljiva i velika LJUBAVNA IZNENAĐENJA…

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Vibracija s planeta donosi vam dublje razumijevanje zašto se netko blizak ponaša na određeni način. Do sada ste možda bili zbunjeni njihovim stavom, koji kao da je odavao kombinaciju iskrene naklonosti i ravnodušnosti. Dok dopuštate svom umu da luta nad ovim problemom, osvanut će spoznaja koja će vam pomoći da vidite što se upravo događa.

 

 

BIK

Sve će biti u redu između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg) danas ako samo možete ispravno shvatiti svoj osjećaj perspektive. Međutim, možda će vam biti teže nego inače znati iz kojeg kuta pristupiti određenoj temi. Ako imate planove o kojima trebate razgovarati, morate biti osjetljivi na raspoloženje svog partnera (trenutnog ili budućeg) i osjetiti kako ćete kroz to prolaziti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vibracija s planeta pomaže da se otkrije problem o kojem ste imali rezerve razgovarati sa svojim partnerom (sadašnji ili budući). Ne radi se o posebno neugodnoj temi, već samo o tome da uključuje preuzimanje rizika, što može biti dovoljno problematično da se pregovara u bilo kojem trenutku. Ako možete ući u dijalog na pravi način, sve će biti u redu.

 

 

RAK

Ovo je idealno vrijeme za organiziranje zabave pod krinkom međusobnog upoznavanja zanimljivih ljudi, a istovremeno pazite na sebe. Kroz eter će teći neki intelektualno poticajni razgovori, od kojih će neki sigurno privući vašu nepodijeljenu pažnju. Samo se trebate prilagoditi onima koji obećavaju raj.

 

 

LAV

Morat ćete biti u mogućnosti zaroniti duboko u svoj repertoar metafizičkog žargona i tema za razgovor kako biste privukli pažnju nekoga prilično ukusnog. Planeti vas potiču na korak, ali nije dobro ako ne krenete s pravom nogom. Samo se morate pokušati odnositi prema životu na filozofski način. Samo naprijed!

 

 

DJEVICA

Planeti vas ohrabruju da riskirate što se tiče izlaska na taj spoj s nekim posebnim. Imate priliku razgovarati s njima, ali možda ćete morati ublažiti svoj entuzijazam, u slučaju da ih odgađate, umjesto da ih upalite. Samo trebate biti osjetljivi na njihovu prirodu i na to koliko vašeg zaraznog humora mogu podnijeti.

VAGA

Ako možete promijeniti perspektivu i fokus, možda ćete doći do nekih fascinantnih otkrića. Umjesto da trenutnu poteškoću u vezi ograničite na određeni problem, trebate proširiti fokus tako da dobijete cjelokupni pogled na partnerstvo u cjelini. To je ono što će vam dati uvid koji vam je potreban da samopouzdano krenete naprijed.

 

 

ŠKORPIJA

Planeti vam omogućuju da vidite koliko dajete poticaj drugome da raste u samopouzdanju. Iako ste skloni biti odvojeniji u svojim odnosima, u ovom slučaju vaša toplina i ljubaznost su zaista pomogle vašem ljubavnom interesu da bude više njihov istinski ja. Ovo razumijevanje će produbiti vezu između vas i omogućiti im da vidi kako vam zauzvrat može pomoći.

 

 

STRIJELAC

Ovo je sjajno vrijeme da se pridružite svemu što će vam omogućiti da upoznate ljude koji sudjeluju u aktivnostima koje toliko volite. Ovo je možda najbolji način da pronađete savršenu vezu, jer ćete biti uključeni u nešto zbog čega vam srce i duša zaista pjevaju. Zračit ćete radošću i vitalnošću, a to je ono što će vam privući tu posebnu osobu.

 

 

JARAC

Planete potiču na dubok i živ razgovor između vas i voljene osobe. Naglasak je jako na stvarima koje oboje možete raditi zajedno kako biste unaprijedili svoje interese na sve načine. Možda nema puno praktičnog smisla u tome što smišljate, ali prije svega trebate imati ideje da biste se pokrenuli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Razgovor je danas put do nečijeg srca. Ako prvi put izlazite na spoj, tada će na vas utjecati ne samo fascinacija raznim temama razgovora, već i zvuk glasa vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg). Način na koji uvrću svoje R ili taj posebno zavodljiv šapat jednostavno će vas rastopiti.

 

 

RIBE

Nekako nađete način da izrazite kako se osjećate određenoj osobi koja je nedavno napravila veliku promjenu u vašem životu. Vibracija s planeta potiče vas da organizirate izlazak ili romantičnu večeru kako biste zaista mogli sve podijeliti iz srca. To je zato što ste na neki način prisiljeni da znate da je bitno poduzeti sljedeći korak.