OVE zodijake će iznenaditi NOVA LJUBAV i ROMANTIKA, ali i zanimljiva i velika LJUBAVNA IZNENAĐENJA…

OVAN

Vibracija s planeta donosi vam dublje razumijevanje zašto se netko blizak ponaša na određeni način. Do sada ste možda bili zbunjeni njihovim stavom, koji kao da je odavao kombinaciju iskrene naklonosti i ravnodušnosti. Dok dopuštate svom umu da luta nad ovim problemom, osvanut će spoznaja koja će vam pomoći da vidite što se upravo događa.

 

 

BIK

Sve će biti u redu između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg) danas ako samo možete ispravno shvatiti svoj osjećaj perspektive. Međutim, možda će vam biti teže nego inače znati iz kojeg kuta pristupiti određenoj temi. Ako imate planove o kojima trebate razgovarati, morate biti osjetljivi na raspoloženje svog partnera (trenutnog ili budućeg) i osjetiti kako ćete kroz to prolaziti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vibracija s planeta pomaže da se otkrije problem o kojem ste imali rezerve razgovarati sa svojim partnerom (sadašnji ili budući). Ne radi se o posebno neugodnoj temi, već samo o tome da uključuje preuzimanje rizika, što može biti dovoljno problematično da se pregovara u bilo kojem trenutku. Ako možete ući u dijalog na pravi način, sve će biti u redu.

 

 

RAK

Ovo je idealno vrijeme za organiziranje zabave pod krinkom međusobnog upoznavanja zanimljivih ljudi, a istovremeno pazite na sebe. Kroz eter će teći neki intelektualno poticajni razgovori, od kojih će neki sigurno privući vašu nepodijeljenu pažnju. Samo se trebate prilagoditi onima koji obećavaju raj.

 

 

LAV

Morat ćete biti u mogućnosti zaroniti duboko u svoj repertoar metafizičkog žargona i tema za razgovor kako biste privukli pažnju nekoga prilično ukusnog. Planeti vas potiču na korak, ali nije dobro ako ne krenete s pravom nogom. Samo se morate pokušati odnositi prema životu na filozofski način. Samo naprijed!

 

 

DJEVICA

Planeti vas ohrabruju da riskirate što se tiče izlaska na taj spoj s nekim posebnim. Imate priliku razgovarati s njima, ali možda ćete morati ublažiti svoj entuzijazam, u slučaju da ih odgađate, umjesto da ih upalite. Samo trebate biti osjetljivi na njihovu prirodu i na to koliko vašeg zaraznog humora mogu podnijeti.

Nastavak na idućoj stranici…

OVE zodijake će iznenaditi NOVA LJUBAV i ROMANTIKA, ali i zanimljiva i velika LJUBAVNA IZNENAĐENJA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top