Nekome će ovo biti tri dana iz snova! – Saznajte kakve vam promjene stižu…

Nekome će ovo biti tri dana iz snova! – Saznajte kakve vam promjene stižu…

22 studenoga, 2023 0 By Admin

Nekome će ovo biti tri dana iz snova! – Saznajte kakve vam promjene stižu…

OVAN

Iznenađeni ste kronologijom određenih događaja, ali sada je očito da niste razumjeli srž problema i gdje su i kada stvari počele. Svaki problem postoji s razlogom, nudi važna rješenja i odgovore o osobi koju želite postati.
Nemojte zanemariti informacije koje dolaze iz dubina vašeg emocionalnog svijeta, čak i ako vam se to savjetuje. Vaše odluke morate donijeti i samo vi znate što osjećate prema njima.

 

 

BIK

Osjećate se zarobljeno ili kao da stojite na mjestu kada biste se rado preselili na drugi kontinent. Danas bi stvari mogle postati prilično dramatične, pogotovo ako vam osjećaji izmaknu kontroli ili ako ste ih jako dugo gurnuli u stranu.
Netko vam pokušava pristupiti, ali trenutno niste raspoloženi za bilo kakve nepoštene dijaloge ili površne odnose. Nemojte im se pridružiti samo kako biste ispunili tuđa očekivanja ili ćete se možda početi osjećati izgubljeno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Raspoloženi ste za promjene i ne želite se pridružiti neugodnoj atmosferi i problemima drugih ljudi. Ostanite zaštićeni koliko vam je potrebno, tako da možete prikupiti energiju potrebnu za sebe i svoje najmilije. Promjene će se dogoditi počnete li ih loviti ili jednostavno dopustite da se dogode.
Odmorite se. Najviše vam treba odmor i kvalitetno vrijeme provedeno s mladima, djecom i svježa energija. Odnosi će učiniti vaše srce punim i radosnim.

 

 

RAK

Morate shvatiti dubinu emocija koje morate imati da biste stvorili stvari o kojima sanjate, stoga ne odbacujte važnost vjere u tom procesu i slijeđenja svog srca dok pokušavate postići velike ideale.
Ovo nije trenutak da odustanete ili odbacite vlastite osjećaje radi racionalnih izbora. Tražite ravnotežu i upotrijebite svoj um da se zaštitite, a emocijama dopustite da govore.

 

LAV

Osjetljivost je bitna za vaše današnje odnose, a ako ne izgradite dovoljno povjerenja, možda biste trebali osloboditi vezu zbog koje se osjećate nesigurno. Važno je ostati u skladu sa svojim osjećajima i biti dovoljno suptilan sa slutnjom i osjetilima umjesto da se pokušavate gurnuti tamo gdje zapravo ne želite ići.
Podijelite samo onoliko koliko smatrate da je potrebno podijeliti. Dijaloge i intimnu razmjenu treba zaslužiti, korak po korak, jer razumijevanje raste u oba smjera.

 

 

DJEVICA

Možda ćete imati problema s fokusiranjem na stvari koje su vam trenutno prioritet, ali uskoro ćete pronaći način. Sve se odvija brzo i s puno više smisla nego što se činilo na prvu. Dajte si priliku da jednostavno povučete poteze i instinktivno odete tamo gdje vam se čini.
Nemojte previše razmišljati o stvarima koje nisu rizične ili previše zahtjevne. Vrijeme je da krenete s tokom i jednostavno uživate u trenutku ili izađete iz okruženja u kojima se osjećate loše.

VAGA

Bez obzira na razloge i temelje za trenutni kreativni proces, on je tu i postaje inspirativan. Iskoristite motivaciju da promijenite neke navike i prilagodite se situaciji u kojoj se nalazite, ostavljajući prošlost iza sebe.
Da biste oslobodili stisak krivnje i emocija koje vas vežu, podsjetite se položaja na koji želite skočiti i slijedite plan kako biste se izvukli iz emocionalnih rupa u kojima se trenutno nalazite.

 

 

ŠKORPIJA

Ako osjetite potrebu ostati kod kuće, u krevetu, pogledati film ili se jednostavno odmoriti, dajte si priliku. Važno je ne forsirati se u situacije i društvo u kojima se ne osjećate dobro, kako biste ozdravili od situacija iz kojih niste imali prilike krenuti.
Ovo je vrijeme kada treba poštivati ​​veze i prekinuti ih. Zanemarite li svoje osjećaje i pokušate se boriti protiv njih, oni će tek kasnije izaći na površinu.

 

STRIJELAC

Taj niz misli može postati neodoljiv. Pronađite način da se odušite, prošetate ili ih izbacite iz svog sustava kroz zdrave i podržavajuće dijaloge. Važno je da se ne raspršite i ne počnete vrtjeti u krugovima. S fokusom možete postići stvari koje ste neko vrijeme željeli raditi.
Odvojite vrijeme za izradu razrađenog plana ako trebate, ali ne propustite savršen trenutak da budete previše oprezni i odbacujete svoje osjećaje i smjernice koje vam daju.

 

 

JARAC

Najsušnije mjesto na Zemlji nalazi se na Antarktiku. Dok tražite pravo mjesto i poziciju u kojoj ćete se naći, uzmite u obzir sve stvari i napravite detaljnu analizu prije nego što vas zanesu slike koje obećavaju nešto drugačije od onoga što uistinu jest.
Ne morate se tjerati da se brže krećete ili žuriti sa stvarima koje se ionako ne mogu požuriti. Odmorite se i jednostavno slijedite tijek trenutka, uvidjevši vrijednost malih stvari koje vas nasmijavaju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dok razmišljate o promjeni svog sustava vrijednosti, najprije morate dogovoriti svoje trenutne prioritete i želje. Nema smisla pokušavati napraviti strukturu bez da se uzmu u obzir vaše vlastite želje i autentične potrebe, pa ih stavite na papir prije donošenja velikih odluka.
Imate priliku učiniti nešto drugačije, napraviti pomak koji će utjecati na sve vaše navike i sve vaše odnose, te shvatiti istine kojih prije niste bili svjesni.

 

 

RIBE

Postoji nešto čudno ili sjenovito u jednoj od vaših veza i niste sigurni gdje stojite niti je li povjerenje ugroženo. Slušajte svoje instinkte i ne dopustite da dobra stvar izblijedi ili postane samo još jedan prošli pothvat, pogotovo ako je vaša pažnja i briga potrebna više nego što je to uobičajeno.
Ako je netko od bliskih u nevolji, ponudite mu ruku pomoći, ali nemojte inzistirati na tome da umjesto njega uskočite u vatru. Važno im je dati prostora da se nose sa svojim problemima na način koji smatra najboljim za njih.