LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Februar: OVAJ znak je u vezi u kojoj NIJE SRETAN -odlučit će se za LJUBAVNI KRAJ!

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Februar: OVAJ znak je u vezi u kojoj NIJE SRETAN -odlučit će se za LJUBAVNI KRAJ!

19 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Danas je dan ostvarenja vaših snova i danas ćete konačno započeti ljubavnu vezu sa osobom koja vam se sviđa. Dosta dugo traje vaš pokušaj da izrazite svoje osjećaje, a danas je previ dan za to. Učinite to i budite sretni oboje.

 

 

ŠKORPIJA

Danas vam je velika prilika da ponovo postanete sretni i vratite svoju bivšu ljubav u vaš život. Zvijezde vam namjenjuju susret sa bivšim partnerom u kojem ćete iskreno reći jedno drugom što osjećate. Nakon toga ništa više neće biti isto, nakon toga započet ćete novu ljubavnu vezu.

 

 

STRIJELAC

Bili ste povrijeđeni, to je istina, ali nemojte bježati od nekoga tko vas voli. Time nećete usrećiti ni sebe ni tu osobu. Ljubav je ponekad i bol, ali bolje je i voljeti pa izgubiti ljubav nego je cijeloga života tražiti, a nikada je ne pronaći.

 

 

JARAC

Vaš partner ne razumije neke vaše poteze pa je vrijeme za ozbiljan razgovor. Recite sve što vam je na duši, što vam smeta, jedino tako ćete moći nastaviti normalnu ljubavnu vezu. Ako prešućujete probleme i ono što vam ne paše, jednom će doći do pucanja veze, ali u tom slučaju zauvijek.

 

 

VODOLIJA

Niste baš raspoloženi za ljubav i iskazivanje emocija danas, ali takvi dani se znaju pojaviti. Pokušajte ne odbijati partnera da ne napravite veći problem nego što je. Pokušajte razgovorom objasniti vaše stanje i partner će to sigurno razumjeti.

 

 

RIBE

Uvijek ste se znali izboriti za ono što želite. Za to vam je potrebna prilika, a vi ćete danas dobiti priliku da osvojite srce osobe koja vam se jako sviđa. Ne bojte se, krenite hrabro i sve će završiti onako kako želite. Zvijezde će vam dati punu podršku u vašim nastojanjima.

Stranice: 1 2