Evo što se događa 20. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 20. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

19 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ribe su vaš sestrinski znak i onaj koji predstavlja vaš romantični sektor. Tijekom ove sezone možete očekivati više akcije i razvoja u ovom području vašeg života. Sa Stelliumom u Ovnu koji aktivira teme oko intimnosti i transformacije, gledate u nevjerojatno ljubavno i strastveno vrijeme u svom životu.

Iskoristite ovu energiju da produbite svoju romantičnu vezu. Ili ako to nije mjesto gdje ste sada, onda je iskoristite da se više zaljubite u sebe i svoj život. Energija veze odnosi se na povezanost i strast, pa iako je ovo prekrasno vrijeme za djelovanje u vašem životu, ako to nije ono na čemu vam je fokus, ipak ga možete najbolje iskoristiti tako da se usredotočite na sebe. Prošle godine Jupiter je ulazio i izlazio iz Riba, a sada kada se Saturn priprema za ulazak, vrijeme je da pogledate što vam taj veliki skok vjere predstavlja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Energija Riba upravlja vašim domom i obiteljskim životom. Tako da ćete tijekom vremena planetarne aktivnosti unutar ovog znaka vidjeti veće promjene i aktivnosti u ovom dijelu svog života. Ove godine bit će još intenzivniji jer Stellium Ovna aktivira vaš sektor braka, djece i radosti. Ali postoji i ljekovita prisutnost, u svemu tome. I tako, to je također prilika za vas da vidite kako što više iscjeljujete, to se više stvari mijenjaju i razvijaju na načine o kojima ste sanjali.

Sezona Riba je prilika da iskoristite svoju duhovnu prirodu i dopustite sebi da osjetite univerzalnu istinu da je predanost ono što vas oslobađa. Iako je kontradiktorno, sloboda koju dopušta centralizirani fokus je ono što će vam pomoći da napredujete. Današnja energija usmjerena je na to da vam pokaže što se događa kada konačno odlučite prestati voditi sa strahom. I umjesto toga početi voditi s ljubavlju.

Stranice: 1 2