Evo što se događa 20. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 20. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Danas, dok Sunce prelazi u čarobne Ribe, Mjesec prelazi u Vodenjaka, spajajući snove koje imate o budućnosti i moć da ih ostvarite.

Pred nama će biti posebno moćna sezona jer će Saturn prijeći u Ribe, započinjući potpuno novu eru u vašem životu.

Da biste se pripremili za ovu indukciju u energiju Riba, najbolje je isključiti ostatak svijeta, što ovaj vodeni znak ionako najbolje radi.

Utišajte se sami sa sobom kako biste mogli razjasniti svoje misli i osjećaje.

Usredotočite se na svoje snove i svoje srce i vjerujte da će vas proces koji je pred vama dovesti još bliže vašim snovima.

Ribe predstavljaju kraj, kumulativnu točku koju treba doseći jer već postoji nešto novo što počinje.

To može biti samo osjećaj; šapat koji ti govori da će te uskoro novost preplaviti, oslobađajući te svega što nikad nisi bio kako bi mogao postati ono što ti je oduvijek suđeno.

Više nego u ostalim godišnjim dobima, nešto doista para ispod površine vašeg života dok Stellium u Ovnu sljedeći tjedan dostiže vrhunac i uistinu vas uvodi u poglavlje puno iscjeljenja – i briljantnih blagoslova.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 20. februar:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Sada možete izdahnuti; konačno ste se vratili u eterične vode Riba. Vi ste kod kuće i to znači da koliko god se stvari mogle promijeniti i pomaknuti tijekom ove sezone, osjećate se kao kod kuće. To je značajno jer vam je to bio važan fokus tijekom prošle godine. Mars, planet akcije, strasti i ambicije, u Blizancima je od prošlog ljeta. To donosi jači fokus na teme vezane uz dom i obitelj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Razmišljali ste o tome što dom uopće znači i trebate li se preseliti, početi raditi od kuće ili čak proširiti svoju obitelj. Ova baza vašeg života bila vam je središnji fokus. A bit će i dalje jer će Mars uskoro izaći iz ove znak, nadamo se da ćete biti bolji i sigurniji u ono što stvarate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2