DNEVNI HOROSKOP za 20. Februar: Jedan znak će danas moći ostvariti SVE svoje POSLOVNE i LJUBAVNE želje…

OVAN

Možda ste danas riješili jedan od najvećih poslova zajedničkog pothvata. No, morate još jednom izričito spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađa, možda vas vode impulsi, a to morate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim potragama ili proučavanju umjetničke strasti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte dizati glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti da biste unijeli promjenu, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavanje sukoba s ljudima s kojima živite, umjesto pokušaja rješavanja.

 

 

BLIZANCI

Ovo je veliki dan za vas. Vaš trud može biti nagrađen u gotovini. Bit ćete skloni kupnji najboljih usluga za svoje najmilije! Pazite samo da ne iscrpite cijeli iznos, a da ne uštedite nešto od toga! Danas ćete sa svojim partnerom možda provesti najdraže trenutke jer će susret biti vrlo emotivan.

 

 

RAK

Vi ste jednostavna osoba i zato vam nedostaje taktike u rješavanju odnosa. To može uzrokovati da čak i povremeno patite, ali sve je to trenutačno, jednostavnost će vladati nad svime što se manipulira. Držite svoju osjetljivost pod kontrolom. Međutim, možda ćete također moći provesti neko dobro vrijeme sa svojim dragim osobama.

 

 

LAV

Možda ćete imati ograničena sredstva koja će vas spriječiti da oblikujete svoje ideje. Ne brinite se jer ćete do kraja dana imati priliku obaviti posao po svoma izboru! Skloni ste napornom radu i uživat ćete u slobodi zajedno s odgovornostima.

 

 

DJEVICA

Vaša neodlučnost i zabrinutost stvorili su nepotrebni kaos i sva ta pitanja će sada vjerojatno doći do izražaja. Obiteljske stvari i one koje se tiču ​​nekretnina sada dolaze na svoje i primit ćete korespondenciju u vezi s tim pitanjima. Stara i neriješena poduzeća sada će zahtijevati vašu pažnju i ne možete krenuti naprijed dok ne zatvorite ova stara poglavlja.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 20. Februar: Jedan znak će danas moći ostvariti SVE svoje POSLOVNE i LJUBAVNE želje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top