Danas počinje VLADAVINA RIBE i traje do 20. Marta: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

Danas počinje VLADAVINA RIBE i traje do 20. Marta: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

19 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš vladajući planet, Mars, ostat će u horoskopskom znaku Blizanaca tijekom cijele sezone Riba, što znači da komunikacija može ostati problematična.

Srećom, za vas, dobroćudni planet, Jupiter je vaš horoskopski znak do kraja godine, pa ćete, bez obzira u kakve se probleme uvalili tijekom sezone Riba, pronaći način da se izvučete.

Venera će ući u vaš horoskopski znak dan nakon početka sezone Riba, tako da imate sreće u ljubavi, a možda i s novcem.

Sezona Riba uvijek je bila dobrodošlo vrijeme u vašem životu, jer uživate i cijenite umirujući učinak koji ima na vas. Vidjeli ste dosta teških vremena u ovoj godini…a tek je veljača!

Već vam je potreban odmor, i to je pošteno; naporno radiš, tvojim emocijama može proći toliko vremena prije nego što osjetiš da ćeš puknuti. Otkrit ćete da ste tijekom sljedećeg mjeseca sposobni svoju vatrenu energiju Ovna usmjeriti u nešto mnogo prigušenije i u tome ćete pronaći svoj uspjeh.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Loša sreća pretvara se u dobru sreću kada se nekoliko planeta poreda u Ovnu na početku ovogodišnje sezone Riba. Venera, vaš vladar, ući će u znak Ovna 20. veljače, a nježno se povezuje s Jupiterom što bi moglo donijeti sudbinski događaj koji proizlazi iz prošlog susreta s bivšim poslovnim partnerom.

Kao da će vam vaga iznenada pasti s očiju dok izvan granica Mars nastavlja dovršavati svoj tranzit u Blizancima, vašoj solarnoj kući posjeda, kojom vi prirodno vladate. Bit ćete potaknuti na akciju tijekom sezone Riba. Ovo je dobro vrijeme da počnete shvaćati stvari ozbiljno, Biku, jer ćete biti pozvani.

Iako Pluton neće ući u Vodenjaka do 23., ono što vam izgleda posebno dobro je posao. Jednom kada započne sezona Riba, donosi vam promjenu u perspektivi koja vam omogućuje da svoj radni život vidite kao nešto u što želite biti uvelike uključeni. Budući da će se vaš stav uskoro promijeniti, promijenit će se i vaša plaća… računajte na to. Ovo je vrlo produktivna sezona za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Slično dualističkoj prirodi Riba, kao znak zodijaka kojeg predstavljaju Blizanci, vi ste također mjenjač oblika, Blizanci. Možete očekivati mnogo samoanalize i proučavanja zahvaljujući maloj pomoći Marsa u trinu s Merkurom na početku sezone Riba. Zbog vlastitog dualizma htjet ćete preispitivati uglavnom sve što vam se stavi pred lice.

To nije dobra ili loša stvar, ali na vašu sreću, Merkur je izravan i ne ulazi u razdoblje sjene do travnja. Dakle, za sada, kontemplacija je ono što morate učiniti kako biste stvarima odvagnuli njihovu vrijednost. Prizemni ste i realni, i iako možda djelujete previše analitično, znate da imate svoje razloge. S pouzdanim Jupiterom u vašem sektoru prijateljstva, vidjet ćete dobrotu i sreću kroz logiku i realizam tijekom sezone Riba.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Postoji Pun Mjesec u Djevici koji se održava 7. ožujka, što označava kraj zime i početak proljeća. Ovaj lunarni događaj je težak jer je Mjesec u kvadratu sa Suncem i Marsom dok je u suprotnosti s Neptunom u Ribama. Možda postoji nešto što vas tišti u vezi s početkom sezone Riba; kao da je gotovo ‘previše’ golem, a budući da nas tako dobro tjera na razmišljanje, zamišljanje i čudo, mogli biste se osjećati pomalo izgubljeno u svoj toj golemosti.

Po prirodi žudite za kućnim prostorom; potrebna vam je udobnost vašeg stvorenja i vaše svakodnevne rutine, a dobit ćete i određenu podršku od Urana koji je u ovom trenutku u harmoniji s Mjesecom. Ovo vas, možda, dovodi malo previše blizu divljim prostorima mašte; to znači da kada želite da stvari budu jednostavne i lagane, one mogu završiti zamršenije i složenije nego što biste to željeli.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji nekoliko dana koje morate označiti u svom kalendaru tijekom sezone Riba. Od 13. do 15. ožujka, Mjesec je u Strijelcu i potiče vaš bljesak za sve dodatne stvari. Pripremi se prikupiti sve te svoje nevjerojatne misli jer ćeš krenuti na kreativno putovanje.

Kad počne sezona Riba, pogodit će vas umjetnički štap. Kreativni blokovi nestaju kada Saturn prelazi prag za ulazak u Ribe 13. ožujka, a transformativni Pluton samo je za dlaku iza na 29. stupnju Jarca. Kao da vas je čarobnim štapićem lupkalo po glavi jer ćete se pretjerati što se kreativnosti tiče. Također je savršeno vrijeme za proljetno čišćenje, a to se odnosi i na vaš život kao i na vaš dom.

Možda ćete otkriti da ste krenuli s čistim udarcem, kada ste toliko izbacili i shvatili da sada imate toliku količinu čistog, praznog prostora…za ispuniti sjajnim razmišljanjem i novim projektima u koje možete zariti zube.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Imate Sunce, Mladi Mjesec i Saturn sve u svojoj sedmoj kući partnerstva i predanih veza. Nepotrebno je reći da sezona Riba otkriva osjetljivu stranu vaše prirode, a možda ćete se čak i nasmijati koliko ste suosjećajni odjednom osjetili prema ljudima od kojih biste inače pobjegli.

Poprimate određeni stupanj ravnoteže tijekom ove sezone sada kada se Merkur odvojio od intenziteta Plutona. I dok vam racionalnost nije uvijek najjača strana, ovu ćete kartašku igru igrati fino i sa stilom. Bit ćete pristupačni i prijateljski raspoloženi, a možda ćete si i dopustiti da u svemu tome uživate. Idi s tim, Djevica, nemoj si uskratiti ljubav i život koji zaslužuješ.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2