VLADAVINA RIBE počela je 19. 02. – Horoskop otkriva DETALJNE LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana!

VLADAVINA RIBE počela je 19. 02. – Horoskop otkriva DETALJNE LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana!

19 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Kako zvijezde ovaj mjesec predviđaju, bračni će se parovi možda morati pobrinuti za svoje raspoloženje jer se mogu suočiti s problemima u interakciji sa svojim supružnikom. Mogu postojati šanse za neslaganja zbog nedostatka komunikacije. Nemojte biti pod utjecajem prijatelja i obitelji i izbjegavajte negativne prijedloge koji mogu ugroziti odnos. Možete se ponovno povezati sa svojim bivšim partnerom. Možda postoje šanse da dobijete prijedloge od starog prijatelja. Možda ćete morati biti oprezni u odnosima jer može doći do ozbiljnih pomaka zbog svađa. Međutim, izazovi se mogu naznačiti u posljednjoj fazi mjeseca. Možda ćete se morati posvetiti svom partneru i dati prostora jedno drugome kako biste održali sklad u vezi.

 

 

BIK

Mjesec ispunjen romantikom. Profesionalni stres može stvoriti probleme u vašem osobnom životu. Mogu se navesti svađe oko sitnih pitanja s vašim partnerom. Možda će vam biti teško opravdati njegova očekivanja zbog razlika u mišljenjima koja mogu dovesti do prekida! Najbolje za vas je izbjegavati stres kod kuće te vodite zdrav i uravnotežen način života. Oni koji se vesele vezivanju mogu steći blagoslov starijih da nastave dalje. Oni za koje se želite vjenčati, mogu se pokazati kao dovoljno sretni jer će  njihov prijedlog biti prihvaćen i mogu položiti vjenčane zavjete. Bračnim parovima ovaj mjesec može biti povoljan jer je to najbolje vrijeme za planiranje obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mjesec može biti dobar za ljubav i odnose, ali ne očekujte puno od toga. Možda će biti potrebno da napravite kompromis u nekim stvarima kako bi vaš partner bio sretan. U drugom dijelu mjeseca planeti ukazuju na to da postoji vjerojatnost da će njegovi osjećaji biti povrijeđeni. Možda ste ponekad emocionalno neodgovorni i skloni ste raspravljati s drugima oko nebitnih i sitnih pitanja. To može biti odraz neke unutarnje nelagode. Budite sigurni da ste hladni i da se ne razočarate dok razgovarate o važnim pitanjima kako biste izbjegli velike smetnje.

 

 

RAK

Ovaj ćete mjesec možda imati previše emocija. Dobro razmislite prije nego što date bilo kakve negativne komentare o svojim voljenima. Održavajte komunikacijske kanale uživo s ljudima koji su važni za vaš napredak. Međutim, može doći do nekih nesporazuma oko sredine mjeseca zbog nedostatka učinkovite komunikacije. U ovom trenutku tempo vašeg života može se donekle usporiti. Stoga se pobrinite da ga koristite za pregled svojih prošlih odluka. Pozitivno je što se ova faza može isplatiti radovati se i popravljati ograde. Izgleda da će vikend biti idealno vrijeme za vraćanje harmonije.

 

 

LAV

Kako mjesec odmiče, može doći do mira i sklada u pitanjima vezanim za odnose. Općenito, možda ćete morati zadržati uravnotežen pogled. Pazite da drugoj osobi ne date osjećaj da vam je svejedno. Nova veza može procvjetati oko sredine mjeseca. Međutim, u vezi je  predviđena neka vrsta preokreta. Pazite da se ne osvetite i naštetite izgledima dotične osobe. Također, suzdržite se od reakcije nakon što vas potaknu emocije. U suprotnom, s zatvaranjem mjeseca možete nepotrebno poremetiti sklad svoje veze.

 

DJEVICA

Prema mjesecu, može se preporučiti da svom partneru date dovoljno prostora i razumijete što želi ili kroz što prolazi. Ne gurajte nos bez potrebe i dopustite mu da shodno tome postupa. Stara veza u kojoj ste bili može doći do kraja, međutim, može započeti i nova. U slučaju da upadnete u novu vezu, pazite da ne napravite istu grešku i učite iz prošlosti. Razumite svog partnera i podržite ga u svakom slučaju. Naprotiv, ljubav i romantika mogu procvjetati, a oboje se možete emocionalno povezati. Oboje možete više komunicirati i dijeliti svoja razmišljanja.

VAGA

Ljubav i briga mogu prevladati tijekom mjeseca jer ćete pronaći vremena da se vaš partner osjeća voljenim. Romantika može biti u zraku, a nakon dužeg vremena vi i vaš partner možete biti zajedno. Radujte se zbog činjenice da ćete poput sebe kao bolju polovicu dobiti ovaj mjesec. Za samce ovaj mjesec može donijeti sjajno vrijeme za prosidbu nekoga i prihvaćanje nečijeg prijedloga. Parovi koji su možda nedavno bili u braku mogu se iseliti na put kako bi obnovili svoju vezu. Mjesec vam može dati dovoljno prostora za uživanje u vašoj romansi.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete ovaj mjesec morati biti oprezni kako biste održali ravnotežu u svojoj vezi. Možda ćete moći izraziti svoje osjećaje bez ograničenja, a ponekad možete i pretjerati s partnerom. Ovo možda nije dobrog ukusa. Također, to može ugušiti vašeg partnera i upasti u njegov osobni prostor. Oni koji su možda tek u braku možda će morati održavati udaljenost koja dopušta pola stupnja neovisnosti. Uostalom, možda je to ono za čim možda čeznete. Napravite planove na vrijeme, kako biste najbolje iskoristili te dane. Kratko putovanje do obližnje lokacije može vas opustiti.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete morati pokazati brigu i naklonost prema svom životnom ili ljubavnom partneru. Onog trenutka kada izrazite taj osjećaj pred svojim partnerom, vaš ljubavni život može procvjetati u nadolazećim vremenima. Oni koji se planiraju vezati možda će konačno dobiti odobrenje svojih starijih. Možete započeti s planiranjem braka. Razdoblje vam može donijeti iznenađenja jer vas mogu obasipati darovi vašeg partnera. Moguće je da ćete na bilo kojoj službenoj zabavi upoznati neke od svojih starih kolega. Samcima će ovaj mjesec vjerojatno pronaći nekoga zanimljivog. Može doći do razmjene ljubaznosti s vašim partnerom. Vas dvoje biste se mogli zainteresirati za međusobno razumijevanje.

 

 

JARAC

Pokušajte se suzdržati od agresivne i zahtjevne prirode u vezi. Neki izazovi mogu donijeti stres tijekom faze. Suzdržite se od argumenata jer oni mogu dovesti do prekida. Agresija može biti štetna za zdravlje.  Bračni parovi možda će morati njegovati ljubav i brigu u svoju vezu. Pogrešna komunikacija može igrati sporiju igru ​​jer može doći do neslaganja s vašim partnerom. Ljubavni život može se suočiti sa stresom i izazovima. Naučite biti strpljivi tijekom faze. Komunikacijski jaz može situaciju učiniti još izazovnijom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Mjesec može biti prosječan u bračnim odnosima. Vremenska ograničenja mogu razviti izazovne situacije sa vašim supružnikom. Pogrešna komunikacija ili praznine u ljubavi i romansi mogu vam izazvati stres. Pokušajte ne zapovijedati ili preopteretiti partnera. Dajte mu prostora i s njim isplanirajte malo putovanje kako biste riješili stvari. To bi moglo pomoći da se ljubav i razumijevanje vrate u odnos. Za neke može doći do razvoja odnosa na daljinu. Možete dobiti novčanu pomoć od svog supružnika. Djeca mogu imati važnu ulogu u vašem bračnom životu.

 

 

RIBE

Možda ćete morati biti oprezni u pogledu svojih riječi i obaveza u ljubavi i odnosima. Pokušajte održati ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. Pobrinite se da svom supružniku date kvalitetno vrijeme. Bračni parovi možda će se morati kloniti svađe zbog malih stvari. Dajte svom partneru prostora kako biste izbjegli nesporazume. Izbjegavajte svoju dominirajuću prirodu jer bi to moglo prekinuti vaš odnos. Samci bi se mogli dobro zabaviti jer bi mogli dobiti željenog partnera. Planeti predviđaju da ćete se morati kloniti žurnog donošenja odluka u vezi.