ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Ovan, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Ovan, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

19 veljače, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imaju lošije tjedne horoskope od 19. veljače 2023., a dio problema je i Mars.

Ima li života na Marsu? Pa, možda ne na samom planetu, ali Mars definitivno ima utjecaja na živote koji se žive ovdje dolje na našem malom plavo-zelenom planetu, Zemlji.

Zašto ovako izdvajati Mars? Zato što ćemo tijekom tjedna od 19. do 25. veljače vidjeti više Marsovih tranzita nego što bismo ikada željeli vidjeti. A iskreno govoreći, nijedan od njih nije toliko koristan. Drugim riječima, ako ste jedan od znakova koji loše reagira na Marsove tranzite, onda ovaj tjedan možda neće biti vaš najbolji.

Gotovo svaki dan ovog tjedna sadrži tranzit Marsa, u rasponu od Mjesečevog trigona, kvadrata i sekstila Marsa, do Merkurova trigona Marsa, sredinom tjedna. Očekuje nas puno neprijateljstva, puno sumnje u sebe, nekoliko neopravdanih optužbi (zabavno!). I budući da je vibra tjedna slična ‘napravi ili idi kući’, pridružit će nam se Pluton, kao Mjesec u harmoniji Pluton i kvadrat Pluton. Kao da general vojske, Mars, nije radio dovoljno dobro pa su donijeli tajno oružje, Pluton.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Problemi ovog tjedna dolaze od nas, a ne od vanjskih izvora. Mars stvarno utječe na našu emocionalnu stabilnost. Mislimo da smo jači nego što jesmo tijekom tranzita Marsa i zbog toga se ponašamo na načine koji možda nisu sigurni, savjetodavni ili čak zdravi. Zato skupimo naš kolektivni um i ‘pomolimo se’ da tri horoskopska znaka u astrologiji koji će biti najviše pogođeni ovotjednim oštrim tranzitima izdignu iznad buke.

3 horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom od 19. – 25. veljače 2023.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Obično biste se sasvim dobro snašli s mnogim tranzitima Marsa koji su ispred vas. Ali položaj tih tranzita i činjenica da je Pluton tamo, remete stvari koje vam oduzimaju tjedan i guše ga umjesto vas. Tijekom tog vremena, možda ćete vidjeti da ste pomalo “mrtvi”.

Sve što je potrebno je da vas netko potapše po ramenu, a ako vas uhvate u krivom trenutku, možete se samo okretati i pljuskati ih… Pa, ne baš, ali htjet ćete. Zapravo se ne događa nikakvo fizičko nasilje, ali to ne znači da nemate fantazije o stavljanju određene osobe na njihovo mjesto.

Dovoljno ste pametni da znate da će vas ova vrsta bijesa spaliti i učiniti da se osjećate užasno, ali jednostavno si ne možete pomoći. A s Plutonom koji tjera vaše strpljenje do krajnjih granica, možete na kraju ispaliti nekome tko ne zaslužuje tvoj bijes.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2