ŽENA VODOLIJA: Onaj koji osvoji njeno srce nije ni svjestan koliki je sretnik, jer za voljenog muškarca bi uradila sve!

ŽENA VODOLIJA: Onaj koji osvoji njeno srce nije ni svjestan koliki je sretnik, jer za voljenog muškarca bi uradila sve!

18 veljače, 2023 0 By Admin

Međutim, onaj koji uspije osvojiti njeno srce, nije ni svjestan koliko je bogat i kako mu život može biti lijep pored Vodolije. Prema istraživanjima, Vodolija često ostaje uz jednog muškarca za čitav život. Ona nije osoba koja će započinjati neke prolazne veze. Ona je osoba koja želi pravu i iskrenu ljubav.

Upravo zato se ne upušta u vezu dok nije sigurna da je to osoba sa kojom bi mogla ostvariti onu najveću sreću. Ona je sigurna u sebe i zna da može usrećiti svog muškarca i pružiti mu bezuvjetnu ljubav. Takva je i u prijateljstvu. Možda nema puno prijetelja, ali one koje ima, smatra kao članovim obitelji i njih obično ima za cijeli život.

Isto kao i u ljubavi, tako i u prijateljstvu puno daje, a pri tome ne traži ništa za uzvrat. Sve što traži je da ju se poštuje kao osobu. Traži iskrene i vjerne prijatelje i očekuje da joj se sve kaže direktno, a ne da joj se priča iza leđa. Za prave prijatelj je uvijek tu kada zatrebaju.

Kada nitko neće naći za njih vremena i razumijevanja, Vodolija je upravo ta osoba koja će i u najtežim vremenima bitii uz svoje prijatelje. Oni to znaju i znaju da je ona osoba u koju se mogu pouzdati i na koju se mogu osloniti. Vodolija je veliki borac za pravdu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne podnosi laž i neiskrenost i zato želi biti okružena samo sa dobrim i iskrenim osobama. Oni koji ju poznaju, znaju kakav biser imaju u svome životu i znaju koliko vrijedi. Takvi ju čuvaju kao pravo blago.

Stranice: 1 2