ŽENA VODOLIJA: Onaj koji osvoji njeno srce nije ni svjestan koliki je sretnik, jer za voljenog muškarca bi uradila sve!

ŽENA VODOLIJA: Onaj koji osvoji njeno srce nije ni svjestan koliki je sretnik, jer za voljenog muškarca bi uradila sve!

18 veljače, 2023 0 By Admin

ŽENA VODOLIJA: Onaj koji osvoji njeno srce nije ni svjestan koliki je sretnik, jer za voljenog muškarca bi uradila sve! Ali, pod jednim uvjetom – mora ju iskreno voljeti…

 

Žena Vodolija je puna ljubavi koju nesebično daje muškarcu koji osvoji njeno srce i kojeg voli. Zapravo, takav muškarac nije ni svjestan koliko je sretan i kakva je čast imati Vodoliju pored sebe, jer nema toga što ona ne bi napravila za voljenog muškarca.

Nema toga što ne bi napravila da on bude sretan i zadovoljan. Puna je pažnje, brige i ljubavi koju će mu iz dana u dan pružati i davati i ništa, ali doslovno ništa joj neće biti teško napraviti za voljenog muškarca. Ali, samo pod jednim malim uvjetom.

Taj muškarac ju mora voljeti i poštivati. I nije dovoljno da joj samo izgovori te čarobne riječi “volim te”. Ne, to nikako. Ljubav se ne govori, ljubav se pokazuje i dokazuje. Vodolija se mora osjećati voljeno, mora joj pokazati na razne načine koliko ju voli i koliko važno mjesto zauzima u njegovom životu.

A kada se osjeća voljeno, tada muškarac postaje njen centar svemira i nema toga što neće napraviti za njegovu sreću, odnosno za njihovu zajedničku sreću. Možda Vodolija ponekad djeluje hladna i kao neosvojiva tvrđava, no to zaista nije tako.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ispod toga krije se nježno, krhko i emotivno biće koje je dosta puta bilo povrijeđeno u životu i koja jednostavno ne dozvoljava da joj se svi približe, jer se boji  novih razočaranja i tuge.  Međutim, oni koji…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2