ŽENA RAK – UVIJEK stoji iza SVOJIH RIJEČI i OBEĆANJA. Nije od onih koji jedno MISLE, drugo KAŽU, a treće NAPRAVE

ŽENA RAK – UVIJEK stoji iza SVOJIH RIJEČI i OBEĆANJA. Nije od onih koji jedno MISLE, drugo KAŽU, a treće NAPRAVE

18 veljače, 2023 0 By Admin

Žena Rak ima bezbroj kvaliteta, ali zasigurno jedna od kvaliteta je njen čvrst stav, njena iskrenost, direktnost i što je ona osoba na koju se zaista možete osloniti. Ona je žena koja uvijek stoji iza onoga što kaže i što obeća. Nije jedna od onih osoba koja jedno misli, drugo kaže, a treće napravi.

Nije jedna od onih osoba koja preko noći promijeni mišljenje. Nije brzopleta i sagledava svaku situacija iz više uglova i tek onda donese svoje mišljenje ili svoj zaključak. Ona je iskrena i svakome će reći upravo onako kako misli, a ne ono što netko želi čuti od nje.

Žao joj je ako njene riječi nekoga povrijede, ali ona ne zna drugačije nego biti iskrena, a osim toga ni ne želi. Žena Rak smatra da je iskrenost veoma bitna u svakom odnosu i da se jedan zdrav odnos ne može izgraditi na lažima, nego isključivo i samo na iskrenosti.

Vrlo je odgovorna i prema onome što obeća. Ona neće obećati ako nije sto posto sigurna da će moći ispuniti svoje obećanje. Tek kada je sigurna, tek onda obeća i u konačnici ispuni svoje obećanje. Ne voli osobe koje su lake na riječima, neodgovorne i koje olako obećavanju, a onda na kraju ne ispune svoje obećanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona uvijek stoji iza svojih riječi, bez obzira da li se radi o obećanju ili ne. Ne služi se lažima. Naravno da ne postoji osoba koja nije nikada slagala, ali ako su laži svedene na minimum, tada se može reći za takve osobe da nisu lažovi. Nije nepoznato da su Rakovi najemotivniji znak zodijaka i da…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2