Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 19. februar

18 veljače, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Do sada ste se navikli na ovo; imati prekrasne dane ljubavi i romantike nešto je što radite… ali to ne znači da nemate mjesta za još, još, još. Današnja astrološka prognoza, Mjesec s Venerom, čini vas jednim od najsretnijih znakova zodijaka. Svi se osjećaju opuštenije s ljubavlju, a vi slučajno imate jednog od onih partnera koji idu s tokom. U vašem slučaju, vaš partner na neki način radi svoj raspored prema vašim raspoloženjima, a općenito ih vaše raspoloženje uključuje.

Međutim, vaša ljubav prema ovoj osobi može biti bezgranična, što ćete saznati danas. Za vrijeme Mjeseca u harmoničnom odnosu s Venerom, angažirat ćete svog partnera u nečemu toliko spektakularnom i zabavnom da bi to moglo završiti kao jedna od najboljih noći u vašem životu. Uživajte, budite sigurni, pokušajte ne razbiti banku!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
23. kolovoza – 22. rujna)

U vašem svijetu, vi ste dobili ukupnu nagradu: svog partnera. Možda nije savršen, ali je vaš i svaki dan vam daje do znanja koliko ga cijenite. Jeste li i vi bili svjesni koliko vas cijeni?

Zato što to radi, a danas za vrijeme današnjeg ljubavnog horoskopa s Mjesecom u razgovoru s Venerom, bit ćete više nego ugodno iznenađeni kada vidite što vam je spremio. Ovaj astrološki tranzit ne može poći po zlu. Ovdje je da nas natjera da jače volimo, bolje se izražavamo i iskreno vjerujemo.

Ništa nas ne sprječava da se danas svi družimo, a budući da toliko obožavate svoju osobu, osjećaj je: “Zašto ne!” Zašto ne ići na to? Zašto se večeras ne biste počastili najboljom večerom? Zašto ne izgovoriti najgluplje riječi koje možete zamisliti, čak i ako vas te riječi na kraju oboje razbiju svojom otrcanošću? Tranzit Mjeseca i Venere kaže GO FOR IT!

Stranice: 1 2