Ribe i OVAJ znak će imati bliski SUSRET s PROŠLOŠĆU. Nakon toga VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Ribe i OVAJ znak će imati bliski SUSRET s PROŠLOŠĆU. Nakon toga VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

18 veljače, 2023 0 By Admin

BIK:

Ne sklapate olako veze niti se prepuštate ljubavnim vezama sve dok niste posve sigurni u svoje osjećaje i u osjećaje vašeg odabranika, odnosno osobe koja vam se sviđa.

Rastanak vam teško pada, jer kad se vežete za nekoga, onda to traje dugo, ako ne i zauvijek. Iz tog razloga prošlost je stalno prisutna u vama i na prošlost ne zaboravljate niti se trudite, jer znate da je to gotovo nemoguće.

Naredni period će vam se dogoditi dešavanja koja će biti vezana za vašu prošlost. U vaš život, vratit će se osoba koju ste veoma voljeli, vaša bivša ljubav.

Odlučili ste se za kraj, jer ste bili povrijeđeni i jer ta veza nije ispunjavala vaša očekivanja. Međutim, povratkom vašeg partnera, vratit će se i vaše emocije, jer vaša ljubav prema partneru nije nikad iščezla do kraja.

Vaš susret i daljnji kontakt, dovest će ponovo do zbližavanja. Vi ćete ukoliko budete htjeli, moći obnoviti vezu sa svojim bivšim partnerom. Iako se ne volite vraćati na stare veze, ovaj put to vjerojatno neće biti tako. Zvijezde savjetuju da prije nego donesete konačnu odluku dobro o svemu razmislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Isključite ponos ili ga barem ublažite i ako smatrate da se vaš bivši partner promijenio, nema razloga da oboma ne pružite još jednu šansu.

Stranice: 1 2