Ribe i OVAJ znak će imati bliski SUSRET s PROŠLOŠĆU. Nakon toga VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Ribe i OVAJ znak će imati bliski SUSRET s PROŠLOŠĆU. Nakon toga VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

18 veljače, 2023 0 By Admin

RIBE:

Uporno pokušavate ne misliti na prošlost i ostaviti ju tamo gdje pripada, ali svako malo vam ne da mira i svako malo vas netko ili nešto podsjeti na prošlost. To zapravo i nije nešto što je čudno, jer svaki čovjek ima neku svoju prošlost iza sebe i često se mislima vraća u tu istu prošlost.

Obilježje vašeg zodijaka je da se ne osvrće i ne gleda unazad, nego gleda na danas, sutra i u budućnost.Ali, ovaj put, ni sami sa sobom niste rasčistili kada je prošlost u pitanju.

Ponekad vam se čini da jeste i ne samo da vam se čini, nego ste posve sigurni u to. Ali onda, dođe period kada se zamarate pitanjima “kako, zašto, zbog čega, da sam ovako ili onako…”. Prošlost se duboko uvukla u vas i ne da vam mira.

Samim time što se i sa nekim stvarima ne ponosite iz prošlosti i osjećate kajanje. Kada bi mogli, mnoge stvari bi drugačije napravili i promijenili. Ali, nažalost prošlost se ne može mijenjati. Zato ju je najbolje ostaviti tamo gdje je i ne dirati previše u nju.

Upravo će vas povratak osobe iz prošlosti u vaš život, vratiti ponovo u prošlost i više nego što to sad možete zamisliti.Vaša prošlost ili bolje reći, vaša bivša ljubav će vas na određeni način kontaktirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pokušat će vas na sve načine nagovoriti da se nađete i uvjeravati vas da bi trebali obnoviti vezu i pokušati još jednom. Imat ćete mogućnost obnoviti staru veze ukoliko ćete to htjeti. Na vama će biti odluka i sljedeći korak će ovisiti isključivo o vama i vašoj odluci.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2