LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

18 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Treba vam samoća, da vas nitko ne dira i da vas svi puste na miru. Morate shvatiti da takvo vaše stanje traje predugo i da je konačno došlo vrijeme da se trgnete i nastavite sa životom.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je dan kada ćete reći što osjećate jednoj osobi i dan kada biste mogli uspostaviti vezu kakvu dugo želite. Zvijezde su uz vas i samo je na vama da to i ostvarite.

 

 

STRIJELAC

Ne očekujte da vam partner pruži ono što vi njemu ne pružate jer je ljubav jedan veliki kompromis. Danas ćete shvatiti da možete puno više dati partneru i tako pokazati svoju ljubav. Vaš partner vas voli i vi to znate, daje vam cijelog sebe pa je vrijeme da i vi uzvratite istom mjerom.

 

 

JARAC

Danas će vam se ukazati prilika da ostvarite ludu ljubavnu avanturu i vi ćete tu priliku prihvatiti. Ni sami ne znate što vam to može donijeti u budućnosti, ali o tome nečete previše razmišljati, bar ne danas. Iskoristite sve što vam život pruža, a kako će se dalje razvijati, vrijeme će pokazati.

 

 

VODOLIJA

Sami sebe uvjeravate da ne postoje nikakvi osjećaji prema jednoj osobi iz vaše blizine, ali to nije tako. Shvatit ćete to danas jer će događaj koji slijedi pokazati vaše prave osjećaje prema toj osobi. Vrijeme zavaravanja je iza vas, dolazi vrijeme da svoje osjećaje priznate sebi i toj osobi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas vam slijedi burna rasprava sa vašom voljenom osobom. Kako će doći do toga neće vam biti jasno, ali to će se svakako dogoditi. Pokušajte sačuvati živce i smireno riješiti spornu situaciju. Nervoza vam neće biti saveznik jer je vaš partner previše nervoza pa bi vaša burna reakcija mogla učiniti situaciju još gorom.

Stranice: 1 2