DNEVNI HOROSKOP za 19. Februar: Ovan će biti na usluzi, Blizanci će luditi od ljubomore i ljutnje, Lav će uživati, Vaga sretna…

OVAN

Vaša velikodušnost može biti osporena danas, jer netko oko vas traži vašu pomoć ili vaše vodstvo. Ponekad ste zaokupljeni događajima u svom životu i ne shvaćate da oko vas postoje ljudi kojima bi trebala neka podrška. Pokušajte danas odvojiti vrijeme za prijatelje koji nemaju dovoljno sreće. Iskoristite taj električni smisao za humor da ih razveselite i pomognete im da vide optimističniju stranu stvari.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete se zagledati u zurenje u praznu stranicu, čini se, satima, dok pokušavate na papir staviti ono što zaista želite reći. Možda je vaša motivacija označavanje. Vaš um danas lebdi u oblacima i možda će mu biti teško nastaviti s bilo čim. Međutim, kad jednom započnete s pisanjem ili s bilo kojim drugim zadacima koje trebate dovršiti, čini se da se stvari same od sebe slijede.

 

 

BLIZANCI

Možda se čini da netko tko vas zanima pokazuje interes za nekog drugog. To bi moglo izazvati vašu nesigurnost i izazvati napadaj ljubomore. Nemojte izluđivati ​​sebe. Možda sve neće biti onako kako se čini. Pokušajte razlučiti činjenice prije nego dopustite da vas situacija izvuče iz najboljeg. Pozivi na više društvenih događaja za istu noć mogli bi vas natjerati da napravite neugodan izbor. Napravite izbor koji vam najviše odgovara.

 

 

RAK

Danas bi vam mogle pasti na pamet neke zanimljive knjige ili web stranice koje vam proširuju vidike. Prilično emotivno pismo ili telefonski poziv od nekoga daleko moglo bi vas dovesti u stanje šoka. Vijesti bi mogle biti dobre ili uznemirujuće, ali u svakom slučaju vjerojatno trenutno nećete razmišljati previše jasno, stoga nemojte pokušavati dati smisao situaciji. Pričekajte dan ili dva, a zatim pokušajte razlučiti činjenice.

 

 

LAV

Sve u svemu, ovo bi trebao biti ugodan dan za vas i vidjet ćete da ste na pravi način prepoznati po nevjerojatnoj osobi kakva jeste. Možda ćete se osjećati kao princeza koja hoda po svom kraljevstvu, pa se slobodno odjenite u svoju najkraljevsku odjeću. Zauzmite neovisno gledište kada vas pitaju kako planirate upravljati svojim dvorcem. Budite kreativni, časni i popustljivi sa svojim pravilom.

 

 

DJEVICA

Emocionalna razina visoko je među članovima grupe s kojom ste povezani jer se nesuglasice pretvaraju u svađe. Ne miješajte se u to, neće vam ništa koristiti. Zapišite svoje dojmove i podijelite ih s drugima u neko drugo vrijeme kad se temperament ohladi. Možda ćete se htjeti još jednom potruditi postići osobni cilj, ali vas mogu blokirati sile izvan vaše kontrole. Pokušajte ostati strpljivi!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 19. Februar: Ovan će biti na usluzi, Blizanci će luditi od ljubomore i ljutnje, Lav će uživati, Vaga sretna…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top