Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. februar

17 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Danas ste među tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi. Možda ćete prisustvovati zabavi na današnji dan sa svojim partnerom, a također možete otkriti da ćete vi i ta osoba možda odšuljati na neko drugo mjesto, dok svečanosti još traju.

Nije da želite biti sami zajedno (iako je i to lijepo), ali za vrijeme Mjeseca u Jarcu u kvadratu sa sretnim Jupiterom, željet ćete mnogo iskustava, a ne samo jedno. To znači da će vaša glad za uzbuđenjem danas biti na vrhuncu, a to bi moglo dovesti do obilaženja barova ili trijezne verzije ove vrste zabave.

Želite biti okruženi sretnim ljudima, osjećate da ste vi i vaš partner spremni za neku dobru, solidnu zabavu, a danas, za vrijeme kvadrata Mjeseca u znaku Jarca, Jupitera u Ovnu, dobit ćete ono što tražite. Jako sretan!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što se može činiti kao sreća zapravo je dobro osmišljen plan koji ste vi izvršili, a vi i vaš bračni drug uspješno provodite. Danas, dok uživate biti među prva tri najsretnija znaka zodijaka, tijekom Mjesečevog kvadrata s Jupiterom, dobit ćete ono što ste željeli godinama. Odmor.

Možda danas putujete ili čak krećete na krstarenje na odmor. Cijeli plan je bio pobjeći i danas je taj dan. Želite zaboraviti svoje probleme kod kuće i provesti stvarno kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, a danas imat ćete priliku proživjeti sve to.

Vaš se partner toliko slaže da je možda i sam osmislio ovaj plan. Danas sve radi za tebe i tvoje, Djevica. Zabava, hrana, veselje, sve je vaše, a najbolji dio je to što će biti bez prekida i drame.

Stranice: 1 2