Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 18. februar

17 veljače, 2023 0 By Admin

Postoji mnogo načina da se shvati ideja ‘sreće u ljubavi’, a za tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi, ono što donosi veliku sreću je ideja kompatibilnosti i koliko se par može zabaviti zajedno.

Neki smatraju da sreća u ljubavi dolazi s novcem ili sposobnošću da razgovaraju jedno s drugim na duboko duboke načine. Drugi vide svoj najsretniji dan u ljubavi kao dan kada će izaći u grad jesti, piti i biti veseli.

Naš vodeći kozmički tranzit danas je Mjesec u kvadratu s Jupiterom. I iskreno, ne morate čak ni biti ludo zaljubljeni u ovaj astrološki tranzit da biste se osjećali kao tulumari sa svojom osobom. Za tri najsretnija horoskopska znaka koji vole dobar provod, danas je definitivno vaš najbolji dan u ljubavi ovog tjedna.

I dok danas može obećavati veličanstveno dobro vrijeme, iznenađujuće će nedostajati drame. Tko je rekao da se takvo što može dogoditi, dan bez drame ili potrebe za njom?

Ima jedna stvar s kojom moramo biti oprezni, a to je prekomjerno popuštanje. Budući da je ovaj tranzit ‘kvadrat’ dok je Mjesec u Jarcu, mjestu njegove slabosti, dolazi s blagim upozorenjem. Idite srednjim putem.

Da, divno je izaći i uživati, ali sve umjereno, zar ne? Dakle, uživajte u današnjem sretnom danu, znakovi zodijaka, ali nemojte previše pritiskati svoju sreću jer sve dobre stvari jednom moraju završiti. Uživajte u ljubavi, hrani, iskustvu…ali nemojte pretjerivati.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 18. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vi ste danas jedan od najsretnijih u ljubavi, ali imajte na umu jer vas vaša ljubav prema dobrim stvarima može pobijediti.

Pretjerano uživanje, rekli ste? Pa da, možda ste pomalo krivi za to s vremena na vrijeme, a jedna od stvari koja vas čini spremnim, voljnim i sposobnim zasititi se svim zabavnim stvarima koje postoje je sreća, a danas ste sretni, moj prijatelju. Zaljubljeni ste u nekoga tko je isti kao i vi, i dok Mjesečev kvadrat Jupiter vlada, poželjet ćete otići daleko s tom osobom, na današnji dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tranzit otkriva vašu potrebu da odbacite oprez u vjetar kako biste se mogli prepustiti svojim najluđim strastima, a srećom po vas, vaš se partner bavi istom stvari. S vas dvoje u gradu, možete jednostavno pojesti cijelu ulicu, i naravno, svidjet će vam se svaka minuta tog obroka. Zapravo, ovo je vrlo sretan dan za vas, ali pokušajte se spriječiti da odete predaleko. To je sve!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2