Ovnu i Blizancu se smiješi sreća, ostvarenje sna i divni dani, a OVAJ ZNAK će primiti najveći mogući udarac

Ovnu i Blizancu se smiješi sreća, ostvarenje sna i divni dani, a OVAJ ZNAK će primiti najveći mogući udarac

17 veljače, 2023 0 By Admin

Možda je u pitanju neko nasljeđe ili igre na sreću. Lijepe stvari će vam se početi dešavati i u ljubavnom životu, dok će slobodni pripadnici ovog znaka pronaći nekoga s kim će ostvariti vezu. Za ljubavnu sreću bit će razloga i slobodnima i onima u nekom obliku veze.

 

JARAC:

Upali ste u period kada vas samo nevolje prate i nikako da se stvari počnu odvijati u nekom boljem i sretnijem pravcu. Na žalost, naredni period također neće donijet pozitivne promjene u vaš život koliko god se vi trudili i to željeli. Nastavit će se nizati problemi i neočekivane situacije na koje nećete moći previše utjecati i sa kojima nećete ni najmanje moći biti zadovoljni.

Čeka vas jedna velika izdaja. Izdat će vas neke osobe za koje smatrate da to nikada ne bi mogle napraviti. Međutim, kako god vi mislili i vjerovali, to će se pokazati da nije točno. Teško ćete to prihvatiti i teško ćete se sat time nositi, jer vi u te osobe imate neizmjerno povjerenje.

Čak ćete  pokušati i oprostiti, jer ne možete zamisliti da te osobe ne budu više dio vašeg života. Da li ćete moći prijeći preko toga i da li ćete moći oprostiti, to samo vi znate. Da će biti teško bit će. Odnos više nikada neće biti isto, to je sigurno.Osim toga na ljubavnom planu vas također čekaju nevolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš partner će također nešto napraviti što će vas duboko povrijediti. Spoj toga svega utjecat će na vaše opće stanje i nećete se osjećati dobro. Potrebno će vam biti dosta snage da prebrodite period koji je pred vama.

Stranice: 1 2