OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

OVAN

Ovog tjedna neki neće uspjeti dati dovoljno vremena svom ljubavniku zbog bilo kakvog povoljnog programa koji se održava kod kuće ili bilo kojeg gosta koji dolazi. Zbog toga ga možete rastužiti. Ovog tjedna možda ćete se morati suočiti s nekim od najgorih i nepovoljnih trenutaka u svom bračnom životu. Zbog toga je ideja da se ne ide kući sasvim poštena i također neizbježna.

 

 

BIK

Ljubav je mekan osjećaj koji ne razumije svatko. Stoga će vam biti emocionalni, a ne praktični, pomoći u jačanju vaše veze ovog tjedna. U takvoj situaciji, ako ste jedan od sretnika, možete se vjenčati sa svojim partnerom. Ovaj tjedan, brižno ponašanje vašeg supružnika prema vašoj obitelji učinit će vas ponosnim. Jer u međuvremenu, kad god vidite svog partnera kako marljivo služi starješinama kod kuće, vaša će privlačnost prema njemu biti sve veća.

 

 

BLIZANCI

Samci će se ovog tjedna morati suzdržati od razgovora sa svima o svojim osjećajima prema određenoj osobi. U suprotnom, moguće je da netko koga smatrate pouzdanim i vaš prijatelj može otkriti vaše osjećaje i prevariti vas tako da vam pokvari plan. Ostat ćete psihički pod stresom u svom bračnom životu ovaj tjedan. Jer za to vrijeme najposebnija osoba u vašem životu, odnosno vaš životni partner može ostati uznemiren zbog svojih problema, što će i vama stvarati probleme. Stoga se u potpunosti pobrinite za njega.

 

 

RAK

Ovaj tjedan u vašem umu može se pojaviti sumnja u vezi s vašim ljubavnikom. Zbog toga ćete se vjerojatno suočiti s nekim razočaranjem. Međutim, nakon nekog vremena otkrit ćete da je vaša sumnja bila beskorisna i da ste zbog toga pokvarili mnoge svoje dane. Stoga prije donošenja bilo kakvog zaključka na početku, dobro provjerite svaku činjenicu. Početak ovog tjedna počet će svađom s vašim supružnikom. No do kraja tjedna ove će se svađe razriješiti i vaš će bračni život biti bolji. Stoga držite svoj bijes pod kontrolom na početku i riješite spor tako što ćete razgovarati s njim čim se vaš partner smiri.

 

 

LAV

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Lošije raspoloženje člana kod kuće može utjecati na vaš bračni život. Zato što ćete za to vrijeme vi i vaš supružnik biti toliko zauzeti brigom o tom članu, da nećete imati vremena dati vremena jedno drugome. Iz tog razloga, oboje možete izgledati prilično nestrpljivi da provedete vrijeme jedno s drugim. Ovo će učiniti da se oboje osjećate cijenjeno i voljeno jedno od drugog.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan možete se šaliti kako biste iznenada zadirkivali svoju dragu ili ga natjerali da osjeti ljubomoru, što ga može dodatno uznemiriti. Međutim, uskoro ćete biti viđeni kako pokušavate uvjeriti svog ljubavnika nakon što završite šalu. U takvoj situaciji bilo bi bolje da partneru ispričate ovu šalu, zamolite ga za oprost i po potrebi ga odvedete negdje na večeru. Ako je između vas i vašeg supružnika došlo do bilo kakvog spora u vezi s nekim starim problemom, može doći do kraja sam od sebe. Jer moguće je da ćete dobiti neke dobre vijesti o ekspanziji u vašem bračnom životu tako da će po kući zaletjeti val sreće, a i vi ćete dobiti priliku da se zbližite s partnerom.

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top