OVA tri znaka će IMATI NAJVIŠE SREĆE u narednih sedam dana, slijedi im sedmica za pamćenje!

OVAN

Odmah na vrhu tjedna, smireni bit ćete u dobrom raspoloženju i osjećat ćete se dobro.

Ne osjećate pritisak da budete nešto što niste, i više ste nego spremni biti sve što jeste. Prilike će vam se otvoriti,  stoga iskoristite ovo vrijeme da shvatite koji su vam prioriteti kako biste mogli napraviti pravi izbor kada vam se ponudi nova situacija.

 

 

BIK

Ne možete odlučiti trebate li započeti novu karijeru ili ne, ali skrećete prema ideji putovanja u novom smjeru. Ovaj tjedan možda će vas natjerati da se krećete naprijed-natrag, između samopouzdanja i sumnje u sebe.

Već ste bili u ovakvom stanju i znate da se uvijek dižete do vrha. Ovaj tjedan vam sprema više, a uspjeh je vaše pravo po rođenju – držite se toga. Bit ćete OK.

 

 

BLIZANCI

Možda ćete osjećati ljubavne muke tijekom ovog tjedna. Mnogo je toga pozitivnog u vezi s ovim tjednom, ali tranziti su vas gurnuli na romantičnu stranu, i iskreno – spremni ste za to.

Do kraja tjedna vidjet ćete ovaj spoj kao nešto s potencijalom – ne pretjerujte. Ovo bi vam mogla biti prilično zabavno vrijeme.

 

 

RAK

Većinu tjedna ćeš provesti žaleći se na nadolazeće dane i sve obiteljske poslove koje ćeš morati podnijeti, a opet – to je sve što stvarno želiš. Obitelj je velika s vama i zapravo ćete velik dijelom uživati u tome.

Dobra stara vremena bit će vam na čelu, a vaša ljubav prema nostalgiji može vas potaknuti na kreativnost. Iskopajte te stare fotografije i uživajte u svim zabavnim danima znajući da još toliko zabavnih dana tek dolazi.

 

 

LAV

Ovaj tjedan može vam biti malo nervozan, jer se morate pobrinuti za zdravstvene probleme. Vaš um uvijek juri kada dobijete priliku da previše razmislite o nekoj situaciji, stoga napravite korak unatrag i znajte da svemir podržava vaše razmišljanje – što znači, razmišljajte pozitivno.

Nemojte prebrzo donositi zaključke, nemojte pomagati negativnom razmišljanju tako što ćete ga očitovati.

 

 

DJEVICA

Sve dok  držite do sebe i radite svoje na svoj način, trebali biste biti u izvrsnoj formi ovog tjedna. Volite se povući od izluđujuće gomile, a ovaj tjedan se pokazao kao vrsta koja vam daje taj prostor.

Vjerojatno ćete se osjećati kao milijun dolara. Glava vam je bistra i vaš kreativni pogon je sav napumpan. Bilo da se radi o pokretanju ili dovršavanju kreativnog projekta — bit ćete u potpunosti angažirani u njemu i sretni što ćete raditi ono što radite.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA tri znaka će IMATI NAJVIŠE SREĆE u narednih sedam dana, slijedi im sedmica za pamćenje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top