Netko je ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU i bit će mu bolno saznanje kada shvati da više nije LUDO VOLJEN!

Netko je ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU i bit će mu bolno saznanje kada shvati da više nije LUDO VOLJEN!

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Imat ćete priliku izraziti neke svoje ekstremnije i kontroverznije stavove o svom ljubavnom interesu. Kako obično niste poznati po tome što radite nešto originalnije od isprobavanja najnovijeg filera za pečene krumpire – ovo bi moglo biti potencijalno uzbudljivo. Ako imate bilo kakve pretenzije da budete nekonvencionalni – svakako, samo naprijed! Nemate što izgubiti i vaš će vam partner (sadašnji ili budući) biti vječno zahvalan.

 

 

BIK

Kako će se vaš romantični život odvijati danas doista ovisi o tome može li vaš partner (sadašnji ili budući) razumjeti neprestani tok besmislica koje vam se čini odlučnim da izlete iz vaših usta. Još ste nervozniji i impulzivniji nego inače i možda ćete izluditi svoje najbliže dok slušaju vaše neprestano bubnjanje prstima i tapkanje prstima na nozi. Kad biste se mogli opustiti, možda biste imali smisla.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Nešto bi moglo napraviti veliku razliku u vašem ljubavnom životu. Ako ste se pitali hoćete li napraviti skok iz afere u partnerstvo, onda, ovisno o načinu na koji otvarate temu, možete napraviti neke zanimljive promjene. Možete ili odgoditi svoje ljubavne interese govoreći pogrešnu stvar na pogrešan način ili odvojiti malo vremena da isplanirate svoj govor i budete uspješni.

 

 

RAK

Ljubav može biti zabavna ako uživate u osjećaju da vas neumoljivo progoni nezaustavljiva sila. Čini se da je netko spreman usredotočiti se na vas i ne pustiti dok ne bude imao priliku izlaziti s vama. Ako vam ne smeta sva pažnja – a općenito vam ne smeta – onda ovo možete usporiti u slobodno vrijeme.

 

 

LAV

Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) naći ćete vremena da sjednete i izradite plan akcije u vezi s kupnjom. Ako je to povezano s kupnjom nekretnine ili preuređenjem postojeće, može zahtijevati dodatno planiranje. Ali cjelokupna slika izgleda dobro. Sve što trebate učiniti je uravnotežiti svoje financije i osigurati da oboje dobijete ono što želite za novac.

 

 

DJEVICA

Možda su pred vama prilično intenzivni dani u smislu virtualnih sastanaka i interakcija. Ulažete mnogo truda u jednu određenu vezu koja vam se čini posebno obećavajućom. Ali u ovoj fazi također bi moglo biti mudro procijeniti što dobivate natrag. U redu je biti zaljubljen, ako je osjećaj obostran.

VAGA

Imat ćete potrebu promijeniti svoj stav prema određenoj vezi. Možda u tome nema ništa loše, a ipak osjećate da niste iskoristili sav potencijal, a postoji još mnogo stvari koje biste zajedno mogli korisno istražiti. Ovo je sjajno vrijeme da isprobate neke nove stvari i ojačate međusobnu vezu.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete danas imati prilično dubok utjecaj na nečiju drugu vezu. Vaši postupci i vaš govor tijela možda komuniciraju jednu stvar, dok zapravo na svjesnoj razini niste svjesni što radite. Samo promatrajte kako drugi reagiraju na vas, a zatim primijetite ulogu koju možda igrate u poticanju takvog odgovora.

 

 

STRIJELAC

Uložit ćete svu svoju energiju u održavanje na životu određene tajne veze. Ako ste imali problema s pronalaženjem vremena i prostora za okupljanje, čini se da će vam se barem trenutno želja ispuniti. Vaša veza može se nastaviti neprijavljena i nezapažena od svih, a vas dvoje možete uživati ​​sami.

 

 

JARAC

Umjesto da imate samo jednu veliku vezu u ovom trenutku, čini se da radite na nekoliko njih odjednom. Ima puno prostora za eksperimentiranje i otkrivanje onih koji stvarno odgovaraju vašoj pravoj prirodi. Možda ćete doći do nekih zaključaka, ali bi vam ipak moglo biti od koristi da još neko vrijeme ostanete otvorenog uma.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Možda ćete biti dovedeni do točke da gotovo prekinete određenu romantičnu vezu. Ako je to ono što želite, samo naprijed i napravite čistu pauzu. Ali ako samo trebate ispustiti paru ili otpustiti napetost, onda postoje drugi načini da to postignete bez izlaganja cjelokupnoj vezi riziku. Dobro razmislite prije nego što poduzmete bilo kakvu iznenadnu akciju.

 

 

RIBE

Mnogo toga što vam se romantično događa ovisi o tome kako komunicirate određene stvari sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) ili budućim ljubavnim interesom. Po ovom pitanju imate izbor. Možete ih ili potpuno otuđiti tako što ćete raspravljati o određenom pitanju na način da misle da ste poludjeli, ili možete pokušati vidjeti njihovo stajalište i razgovarati u skladu s tim.