LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Februar: Jedan znak je zaokupljen samo sa sobom i ne suosjeća sa partnerom…

OVAN

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići radi ljubavi, a ne se udati radi financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz želudac kada vidite ovu osobu bit će to pokazatelj! Neka vam intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan će biti balans između vašeg posla i karijere i vaše obitelji. Oboje postaju prilično zahtjevni u posljednjih nekoliko dana, a vi ste bili na oba. No, to će danas biti prilično teško učiniti. Možda se čini da morate odabrati jedno ili drugo. Najbolje je odmah se koncentrirati na radna pitanja, iako ćete s obitelji morati biti taktični.

 

 

BLIZANCI

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u svom privatnom životu! S partnerom možete vezati čvorove ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​velika ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su sami možda će danas pronaći nekoga užasnutog i intimnog.

 

 

RAK

Dan je savršen za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost za tog posebnog nekoga u svom životu učinivši nešto neočekivano i vidite kako dan postaje poseban. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, danas je dan kada ćete možda upoznati ljubav svog života ili tek početi viđati blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

 

 

LAV

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera, a zatim ga pokušajte opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite da vaš partner dominira vama, jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

 

DJEVICA

Danas je naznačen veliki napredak u novcu i karijeri, ali bitno je da ne zanemarite svoju obitelj u potrazi za materijalnom dobiti. Zapravo, i danas ćete doživjeti nalet duhovnosti. Vjerojatno ćete se osjećati pomalo rastrgani utjecajem ovih kontradiktornih sila, ali zapravo ćete ih moći prilično dobro uravnotežiti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Februar: Jedan znak je zaokupljen samo sa sobom i ne suosjeća sa partnerom…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top